Şimdi Ara

70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Ilginçmiş, Ben genelde 70 ile giden araçları görüyorum duruyor gibi gözüküyorlar. Geçici olarak çok kısa bir süreligine verdiğim rahatsızlık için üzgünüm.
    Rahatsizliktan kastinizi anlayamadim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin. Mercedes-Benz otomobilin gelebileceği en üst seviyedir ve hiç de değişmedi.

"Gökteki yıldızı tanrı, yerdeki yıldızı biz yarattık." - Karl Benz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğe dönüş filminde Doktor Emmett Brown bi sahnede şöyle demişti;

''Yol mu? gittiğimiz yerde yola ihtiyacımız yok marty!''

Şimdi gayet iyi anlıyorum ne demek istediğini 70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... 

• Yürüyen uçağh

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

adam orta şeritte geçerken bir hapşursa ikisi de yandı 

En az 1km sürüklenir leşleri heralde

• elektrikli otomobil saçmalığı büyüdükçe, böyle şaheserleri izlemek hayal olacak. aynı avrupa süper liginden vazgeçildiği gibi, umarım bu elektrikli otomobil sevdası da çok büyümeden biter yok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Kim ne derse desin. Mercedes-Benz otomobilin gelebileceği en üst seviyedir ve hiç de değişmedi.

"Gökteki yıldızı tanrı, yerdeki yıldızı biz yarattık." - Karl Benz.
    Adamlarin slogani bile efsane.

The best or nothing.

Ya en iyisi olursun ya da koca bir hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 21 Nisan 2021; 19:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

elektrikli otomobil saçmalığı büyüdükçe, böyle şaheserleri izlemek hayal olacak. aynı avrupa süper liginden vazgeçildiği gibi, umarım bu elektrikli otomobil sevdası da çok büyümeden biter yok olur.

Elektrikli otomobil sacmaligi bitmez. 1.dunya savasi cikmasaydi Elektrikli otomobiller belki de fosil yakitlari coktan piyasadan silmisti.

Elektrik olmaz da baska bir sey olur ama icten yanmali gibi bir sistem onunde sonunda piyasadan silinecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Nisan 2021; 15:22:54 >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

Onu bunu bilmem de hocam CLS63 AMG'der susarım.

70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin...

• Uçağın bile pist iniş kalkış hızı 250 km civarında. 70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... 

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Bence mersonun gelmis geçmiş en sayko en uçuk arabası eski 2009 kasa SL65 AMG dir.

Küçücük 2 kişilik karoserde çift turbo v12 motor var. Tork ise aktarmaya zarar vermesin diye 1000nm de limitlendirilmiş. Limitör kaldirildiginda 1300nm leri goruyor anlık...

90 larda Ford Cargo lar bu torkla 20ton yük cekiyorlardi

70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 21 Nisan 2021; 15:43:39 >

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

SL65 AMG goddest diyebileceğimiz sınıfta. Türünün tek örneği. Olağanüstü manyak bir araba. Arabaların Hayabusa'sı bence. Ama tasarım olarak CLS yi tek geçerim. Bir araba bu kadar mı tatlı görünür. Bir arabaya bu kadar mı yakışır her renk. Bu kadar mı yakışır siyah jant 70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... 

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Olmaz hocam. Diğerinin hızı 129, ötekinin ise 131 olması lazım.

• Akıl işi değil ya. O hızlarda insanı yok edecek parametre sayısı o kadar artıyor ki bi arkadaş yazmış, gayet doğal olan hapşurmak bile facia sebebi. Son derece gereksiz. Çok isteniyorsa önlemi alınan pistte yapılabilmeli sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Akıl işi değil ya. O hızlarda insanı yok edecek parametre sayısı o kadar artıyor ki bi arkadaş yazmış, gayet doğal olan hapşurmak bile facia sebebi. Son derece gereksiz. Çok isteniyorsa önlemi alınan pistte yapılabilmeli sadece.

Bu otobanlarda bu her gün olan bir durum, sen hiç olmadığın için haberin yok. Passatlar bile 270i vuruyor. Ayriyetten hız limitide yok bu otobanlarda, Ama şehir içinde 40'ı geçemiyorsun. Adamlar salak değil, yoluna göre limiti koyuyor. Gereksizde değil, işi ile evi 100 km olan insanlar mevcut. Yolda gereksiz 5 saat geçireceğine 1 saat geçiriyor.

İstanbul e5 gibi kıyaslama, gidip yaşadıktan sonra konuş

• Ayar oluyorum böyle kendisi dışındaki herkesi dünyadan habersiz zanneden tiplere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Ayar oluyorum böyle kendisi dışındaki herkesi dünyadan habersiz zanneden tiplere.

Habersizsin işte, sen hiç sürdünmü burda yaşadınmı? Ben yaşadım. Çok güzel cevap verdin. Boş boş ağlıyorsun. Hadi kaybol şimdi.

• Geviş getirmenden belli de neyse..
  • CLS'nin görüntüsü gerçekten harika. Dikiz aynasında görünce direk sağa çekip, buyur abi yollar senindir demek lazım. 70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.