Bu nasıl bir Wagon ki 330 KM basıyor? Merak ettim baktım, 2020 modelinin Almanya fiyatı 120.000€ civarıymış. Burada 120.000 TL'ye Egea alamıyoruz. |
70KMH ile giderken 330KMH ile yanınızdan geçen bir araç nasıl görünür? İzleyin... (3. sayfa)
-
-
bir M5 değil
-
Çok uzağa gitmeye gerek yok Türkiye'de de örnekleri mevcut
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri nedense mesajımı silmiş...haber bile vermeden. Yönetim de başkanlık sistemine geçmiş demek ki!
Aynen maymunlu mesaji uçurmuslar seninquote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Birileri nedense mesajımı silmiş...haber bile vermeden. Yönetim de başkanlık sistemine geçmiş demek ki!
Ne kadar güzel hareketler 330 ile öbür dünyaya ışınlanmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şekilde kıyas yapılmaz hocam. 120 bin euro Almanlar içinde ciddi bir para. Tabi Türkiye fiyatı ile kıyasladığınızda uçurum vardır.
-
Aynı görüntüye tanık oldum. Arabayı bir başkası kullanıyordu gerçi ama otobanda tünele girmek üzereyiz hızımız 80 filan yanımızdan siyah bir araba geçti tünel içinde iki makas attı ve gözden kayboldu. Bırakın plakasını görmeyi arabanın markasını bile anlayamadık.
Boeing 737 nin kalkış hızı 220 km/h Boeing747 nin kalkış hızı 270 km/h. Mercedes o hızla nasıl havalanmıyor? Nasıl bir mühendisliktir? Ayakta alkışlamak gerek
-
SL en güzel Coupe tasarımlarından birisi. 90’lı yılların SL74’ü vardı, o da acayip bir cins. Hacimli motor isteyene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 21 Nisan 2021; 19:44:15 >
Passatla 260 kmh/h yapmıştım güzel hissettiriyordu.
Bu canavarla 330 km/h basmak 10 kat daha zevklidir sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 21 Nisan 2021; 19:52:5 >
quote:
Orijinalden alıntı: teteniBoeing 737 nin kalkış hızı 220 km/h Boeing747 nin kalkış hızı 270 km/h. Mercedes o hızla nasıl havalanmıyor? Nasıl bir mühendisliktir? Ayakta alkışlamak gerek
Çünkü uçak uçsun diye araba karada gitsin diye yapılır.
Ondan uçmuyor mercedes.
kim demiş mercedes uçamaz diye:
-
Puhahahahhahahquote:
Orijinalden alıntı: Freakkkim demiş mercedes uçamaz diye:
Cok eski bi yaris bu nerden aklina geldi bea
Sizi de ayakta alkışlıyorum
-
Bu problemden Porsche de muzdaripti
https://www.youtube.com/watch?v=g8XxQkXCmsU&feature=youtu.be
Aboovvvv . Adam uçtu. Yerde değil havada 3 takla attı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Puhahahahhahah
Cok eski bi yaris bu nerden aklina geldi bea
Alıntıları Gösterlemans'ta bu tarz kazalar oluyor ama bu mercedesin uçuşu en meşhuru, zamanında tv'de haberlerde bile görmüştüm bunu...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X