Şimdi Ara

Hedeflerim büyük , yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herşeyden önce hafta içi öğrencisiyim geçen sene ygs sınavının çok kötü geçmesi sebebiyle lys ye formaliteden girdim mf-4 ham 390 yaptım. hedefim mf 4 lys ham 475 yapmak . şuanda ygs 420-460 arası değişiyor.türkçede 35-5 36-4 civarı . bana soru bankası olarak ne önerirsiniz (özellikle dil bilgisinde sıkıntılarım var ama son zamanlarda düzelttim , bir de aşağıdaki cümle hangi boşluğa gelmelidir soruları canımı yakıyor) edam dil bilgisi için kesinlikle almalı mıyım? daha doğrusu yararı dokunur mu
    sosyalde 20 - 35 arası değişiyor (ayırdığım zamana , çok ezber gelip gelmemesine göre değişkenlik gösteriyor) bende sosyal için tek kitap var (KÖRFEZ yayınları) yeterli olduğunu düşünüyordum. ama herkes edam'ı övünce almayı düşünüyorum (Coğrafyasını , çünkü coğrafyanın ezber kısımları beni mahveden tarafı oluyor ) sizce %100 gerekli mi?
    bir arkadaş kimya edam'ın da kesinlikle gerekli olduğunu söylemiş onu alacağım zaten.
    fizik YGS + LYS için birisi bana konu anlatımlı kaynak önerebilir mi(özellikle belli başlı konularda çok hata yapıyorum "basınç , optiğin ayrıntı kısımları,basit makinaların bazı soru kalıpları ")ve kaliteli bir soru bankası ( Palmiye seviyesinde değilim şuanda sanırsam )(Güvender ygs bitti , finalin sarı kitabı var)
    biyoloji edam nasıl sizce arkadaşlar onun da bir faydası olur mu ? soru bankası olarak güvender ve femin beyaz kitabını birlikte götürüyorum şuanlık yeterli olduğunu düşünüyorum.

• türkçe soru bankası olarak güvender öneririm.oldukça ayrıntılıdır.coğrafya olarak konu anlatım bakımından edam en iyisidr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccarteqz

türkçe soru bankası olarak güvender öneririm.oldukça ayrıntılıdır.coğrafya olarak konu anlatım bakımından edam en iyisidr

çok teşekkürler , ben de öyle düşünmüştüm :)
  • Bizim hoca Türkçe için Formül!ü önerdi FDD'deyim bu arada. Önce FDD'yi sonra Formül'ü sonra da Fem'i çözecekmişiz.
  • o fdd nin sarı kitabı varya iş bitiyor orda işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetDinc

o fdd nin sarı kitabı varya iş bitiyor orda işte

doğrusun hocam bazı soruları kasıntı biraz , sıkıyor insanı :) özellikle basınç konusu
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • yukarı , arkadaşlar yardım edebilir misiniz lütfen
  • arkadaşlar bi yardım eli uzatın yahu birşey söyleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.