Şimdi Ara

hediye alacağımdan acil tavsiye lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, eşime doğum günü hediyesi için bir makine almayı düşünüyorum tam bir ay zamanım var hediye olacağından sıfır cihaz almayı planlıyorum bütçem 2000 tl max. 2200 tl bir teknoloji mağazasında incelerken canon eos 4000d yi beğendi eşim, wifi özelliği olması önemli çok fazla makineler konusunda bilgi sahibi olmadığımdan incelediğimde eos 1300d yi gördüm hangi cihaz iyidir 4000d mi 1300d mi aynasız cihazlara da baktım lakin onlar benim bütçemi çok aşıyor birde son olarak bu makinelerde lensleri is olanları almak mı mantıklı dcIII olanlardan biraz daha pahalı is li lensler

• Lcd çözünürlüğü gibi bir fark var,o yönden 1300d bir tık iyi. IS lens el titremelerinin fotoğrafa etkisini önlemeye çalışır o yönden iyidir. Ama fiyat farkı ne kadar bilmiyorum, farka değer mi diye sormak lazım. Genellikle 2 ay sonra farklı odaklı ve diyaframlı lensler aranmaya başlanır ve rafa kaldırılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

Lcd çözünürlüğü gibi bir fark var,o yönden 1300d bir tık iyi. IS lens el titremelerinin fotoğrafa etkisini önlemeye çalışır o yönden iyidir. Ama fiyat farkı ne kadar bilmiyorum, farka değer mi diye sormak lazım. Genellikle 2 ay sonra farklı odaklı ve diyaframlı lensler aranmaya başlanır ve rafa kaldırılır.
    normalle IS lens arasında ortalama 200 tl gibi bir fark 2 cihazda da sizce değer mi o farka
  • burakketenci kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim , eline makineyi ilk alan biri için is lens çok kolaylık sağlar. Bu lens ile gece çekimlerinde(düşük shutterda) daha rahat fotoğraf çekersiniz. Gündüz ise yüksek shutterda çekileceği için el titremesi fotoğrafa pek etki etmez. Is de olsa dc de olsa bir zaman sonra rafa kalkıyor. Ben olsam dc alıp aradaki 200 liraya biraz daha ekleyip 50mm f1.8 portre lensi alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekmakkuin -- 26 Şubat 2019; 11:31:27 >
  • merhaba aynasız makineler arasında bütçeme uyan bir kaç model var ancak performansı nasıl olur bir bilgim yok kafamda canon eos 4000d modeli vardı ancak fiyata göre uygun birkaç makine buldum önerirmisiniz yoksa tercihimi 4000d den yana mı kullanayım?

canon eos m10
    sony nex 3nlhttps://urun.n11.com/aynasiz-fotograf-makinesi/sony-nex-5nd-sel1855-sel16f28-P326162971
    sony nex 5rlhttps://urun.n11.com/aynasiz-fotograf-makinesi/sony-nex-5nd-sel1855-sel16f28-fotograf-makinasi-P283440296
    samsung nx 2000
    urun.n11.com
    Samsung Nx2000 20-50 Mm Objektif Aynasız Fotoğraf Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/aynasiz-fotograf-makinesi/samsung-nx2000-20-50-mm-objektif-aynasiz-fotograf-makinesi-P219277496

olympus pen epl3
    urun.n11.com
    Olympus Pen E-pl3 14-42mm Kit (gümüş)- Distribütör Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/aynasiz-fotograf-makinesi/olympus-pen-e-pl3-14-42mm-kit-gumus-distributor-garantili-P177650659

• canon 4000d 2000d 1300d almayin aldirmayin, paraniza yazik. nikon 3400 yada 3500 alin biraz daha ekleyip. olympus aynasiz da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

canon 4000d 2000d 1300d almayin aldirmayin, paraniza yazik. nikon 3400 yada 3500 alin biraz daha ekleyip. olympus aynasiz da olur.
    yukarıda paylaştığım linklerde ki makineler nasıldır peki hocam 2000 tl limitle sıfır ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakketenci -- 4 Mart 2019; 17:27:38 >
  • internetten ithalatci garantili d3400 olabilir. hediye olacagi icin 2.el olmaz. lens bulursaniz asagidaki samsung cok iyi

• samsung un kutusu filan yokmuş, siz yine nikon yada olympus bakin uygun fiyatli.
  • verdiginiz linklerdeki makinelerin hepsi eski, 2019 da satildigina gore bence yenilenmis urunlerdir. guvenip alamazdim sahsen. Aralarinda sadece eos m kullanmistim o makine netleyene kadar mavsimler geciyor, bu m10 da aynisinin laciverti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 4 Mart 2019; 17:33:40 >
  • 4000d hakkında ki kötü yorumlardan dolayı limiti biraz daha zorlayayım diyorum düşük bütçeye göre malum sıfır makine bulmak çok zor şu makineyi 2749 tl ye buldum
    malum maddiyat durumlarından k kartına taksitle almak zorundayım bu makineyi daha uyguna bulabileceğim bir yer var mıdır yada önerebileceğiniz düşük bütçeli sıfır başka makine ne bulabilirim
    bir bu olympus ta ır ve ez lens li yazıyor ır daha ucuza mevcut bazı sitelerde ne fark vardır aralarında ?

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    OMD-em10 mii'yi önermeye gelmiştim kendim de bir Olympus kullanıcısı olarak. Zaten en son mesajinizda kendiniz de önereceğim makineyi bulmussunuz.
    Olympus, aynasız makinelerin ilk öncüsü sayılır ve gövde, lens olarak daha minimal ve gramaj olarak daha hafiftir, yani küçük ve hafif olduğu için yanınızda bir külfet olmaz boynunuzu da diğerleri gibi çok çok ağrımaz :)
    OMD-em10 mii gerçekten kaliteli bir makinedir ve parasının hakkını fazlasıyla verir. Sensör olarak m43'u kullanir ve küçük olmasınin avantajı burdan gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.