Şimdi Ara

Hediye Bakiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar clearmen den 50tl hediye bakiye kazandim ve yukledim normal kontorum bitti 9333u ariyorum 49.5 hediye bakiyeniz var diyo ama hediye bakiyeyi kullanamiyorum Lutfen yardimm ariyorum mesaj atiyorum internete giriyorum (daha dogrusu bunlarin hic birini yapamiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCK42 -- 6 Ağustos 2013; 23:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HCK42 kullanıcısına yanıt
    paket mi almaya çalışıyorsunuz???

büyük bir ihtimal size hediye edilen 50 TL. ile hiçbir paket satın alamazsınız

ancak standart tarife üzerinden konuşup mesajlaşıp internete girebilirsiniz

hediye bilgilerinde vardır detaylar, orayı incele...........
  • gaggag kullanıcısına yanıt
    Yok paket almaya çalışmıyorum sadece yukarıda yazdıklarımı yapmaya çalışıyorum. geçen gün navigasyon açtım 4,5tl mi ne vardı nasıl olsa 50tl var ondan da yer dedim açtım ama 4,5tlinin hepsi bitti şimdi ise 50tl yi kullanamıyorum arıyorum 9333 ü hediye bakiyenizi kullanmak için lütfen yükleme yapınız diyor anlamadım ne alaka???
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCK42

Yok paket almaya çalışmıyorum sadece yukarıda yazdıklarımı yapmaya çalışıyorum. geçen gün navigasyon açtım 4,5tl mi ne vardı nasıl olsa 50tl var ondan da yer dedim açtım ama 4,5tlinin hepsi bitti şimdi ise 50tl yi kullanamıyorum arıyorum 9333 ü hediye bakiyenizi kullanmak için lütfen yükleme yapınız diyor anlamadım ne alaka???

Hesabinizda 1 tl de olsa bakiye olmasi gerek

• Tamam Hallettim sadece avealilarla arayip konusa biliyorum. Onun disinda hic bir sey yok. İlgilenenlere tekrar cok tesekkur ediyorum...

• HCK42 kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/notes/clear-men/her-pakette-1-ay-boyunca-50-tl125-dk-konu%C5%9Fma-hediye/428928607203118

sadece şebeke içi olduğu zaten yazıyormuş kampanya detaylarında.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

https://www.facebook.com/notes/clear-men/her-pakette-1-ay-boyunca-50-tl125-dk-konu%C5%9Fma-hediye/428928607203118

sadece şebeke içi olduğu zaten yazıyormuş kampanya detaylarında.........

Bakmadan göremezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.