Şimdi Ara

Hediye Gelen Kostümün Şampiyonunu İade Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık çok saçma oldu biliyorum ama yapmaya çalıştığım çok karışık. 2-3 gün önce bir şampiyon satın aldım. Aynı gün içerisinde arkadaşım bu şampiyonun bir kostümünü bana hediye etti. Şampiyonu bugüne kadar oynadım fakat bu şampiyondan sıkıldım eğlenceli bir tarafı yok. Şimdi ben ŞAMPİYONU iade edeceğim fakat arkadaşımın hediye ettiği KOSTÜM yok mu olacak, yoksa kendisine RP olarak geri mi dönecek? Riske giremedim bu durum hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kostüm sende kalacak sampiyonu sadece geri iade etcen bi daha sampiyonu geri alınca kullanabilecek sin kostümü

• Skin varsa iade edemezsin önce skinleri iade etmen gerikyor diye biliyorum emin olmamakla beraber
  • Şampiyon iade ediliyor skin kalıyor sende.Denedi onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafafb35

Kostüm sende kalacak sampiyonu sadece geri iade etcen bi daha sampiyonu geri alınca kullanabilecek sin kostümü

Ama şampiyonu bir daha satın alacağımı düşünmüyorum ve o kostüm bir işe yaramayacak. Kostümün RP olarak arkadaşıma dönme şansı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_bounty_hunter

quote:

Orijinalden alıntı: mustafafb35

Kostüm sende kalacak sampiyonu sadece geri iade etcen bi daha sampiyonu geri alınca kullanabilecek sin kostümü

Ama şampiyonu bir daha satın alacağımı düşünmüyorum ve o kostüm bir işe yaramayacak. Kostümün RP olarak arkadaşıma dönme şansı yok mu?

Ole bi şey olacağını sanmıyorum

• Yok oyle bisey , kostum varsa iade edemezsin kostumde hediye geldigi icin onuda geri veremezsin kaldilar sende. Bidaha sampiyon almadan once videolarini izle yada freelerdeyken oyna ona gore hareket et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her Rework de herosunu iade etmeye çalışan arkadaşlardan görerek edindiğim tecrübe ile. Heroyu bir şekilde iade etmeyi başarırsan eğer. Skin kalır. Hero haftalık indirimlere girerse eğer. Haftalıkken skini ile oynayabilirsin. Fakat skini varken iade edebileceğini zannetmiyorum. Ayrıca sıkıldım iade edeceğim mantığından vazgeç bu oyun bütün herolara bir şekilde sahip olmanı amaçlayan bir oyun.
  • iade sistemi çok saçma.

• Hangi hero cidden merak ettim

• Karakterleri nasil olsa tamamlayacaksin, iade haklarini ben olsam kostumlerde ve RP ile yaptigim alimlarda kullanirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.