Merhabalar, Hanxgame olarak Türkiye'deki kullanıcılar TR fiyatlarından yararlanabilmesi için COM.TR sitemizi aktif ettik. Promosyon ve kampanya tanımı olarak hediye steam oyunu dağıtmayı düşünüyoruz. Hediye kod alabilmek için tek şart Steam hesabınızın bölgesi Türkiye olmalıdır. Hediye edeğimiz oyun adı; Helldivers Digital Deluxe Edition store.steampowered.com Save 75% on HELLDIVERS™ Digital Deluxe Edition on Steam https://store.steampowered.com/agecheck/sub/81591Farklı bölge Steam hesaplarında aktif olmaz. Direkt özel mesaj ile bana mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca sitemizde aşağıdaki oyunları en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinKmrc -- 27 Mart 2023; 17:31:32 > |
Hediye Steam Oyunu DAĞITIYORUZ!
-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fiyatlar
-
Teşekkürler
-
Teşekkürler, iyi satışlar şimdiden .
-
Hayırlı olsun, fiyatlar güzel. Hediye içinde teşekkürler.
-
Hediye için teşekkürler iyi satışlar.
-
Hediye için teşekkürler
-
Çok teşekkür ederim, ayrıca hayırlı olsun
-
Forum üzerinden 50 kişiye hediye gönderildi, gönderime devam ediyorum. Farklı günlerde farklı oyunlar için promosyon etkinliği düzenleyeceğiz. :) Helldivers gönderimi devam etmektedir bu arada ^^
-
Teşekkürler. Hayırlı satışlar dilerim, umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
-
Hayırlı olsun, hediye için teşekkürler.
Teşekkürler :-)
Hayırlı olsun. Teşekkürler 🙏
Hayırlı olsun hediye için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Hediye için de teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, satın aldım da bir oyun, hediye ne zaman gelir?
-
Teşekkür ederim
Fiyatlar güzel gibi. İndirim zamanı görseydim buradan alışveriş yapabilirdim. İyi çalışmalar şimdiden. Hediye de gelirse ne ala :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forum üzerinden 50 kişiye hediye gönderildi, gönderime devam ediyorum. Farklı günlerde farklı oyunlar için promosyon etkinliği düzenleyeceğiz. :) Helldivers gönderimi devam etmektedir bu arada ^^ |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X