Bildirim
Hediyeli Server Görmek İstenLer İçeri
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadar sürede top15'te 1.olana adminlik . 1 haftalık 1.ciye mi nasıl oluyor sistem , bahsedersen iyi olur kardeş -
1.5 or 1.6 xD -
1.5 mi ? 1.6 mı -
yeri burası değil belki ama...
steam ile yüklü benim cs 1.6
ip yazıp bu oyuna girmem için, hangi programı kurmalıyım extra?
steamde ip gir yok. -
1.6 server ıdır -
quote:
Orjinalden alıntı: zurrani
yeri burası değil belki ama...
steam ile yüklü benim cs 1.6
ip yazıp bu oyuna girmem için, hangi programı kurmalıyım extra?
steamde ip gir yok.
cs 1.6 non steam prog indir -
Bu laflari çok duydum ama hiç hediye adminlik veren gormedim umarim sizinki doğrudur... -
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R
Bu laflari çok duydum ama hiç hediye adminlik veren gormedim umarim sizinki doğrudur...
Evet çoğu yerde reklam yapıyorlar ama hiç adminlik veren de görmedim -
Biliyorum buraya .Çok dandik. server 25 kişi oluyo.Admin iceworld açıyo.Admine en az 10 kere map değiş dedim 3 dk aralıklarla.Hiç birine cevap vermedi.Bende küfür ettim çıktım.Niye küfür ettin demeyin.Adam küfürle yırttı.Yanımda olacaktı o varyaaaaa. -
quote:
Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]
quote:
Bu laflari çok duydum ama hiç hediye adminlik veren gormedim umarim sizinki doğrudur...
Evet çoğu yerde reklam yapıyorlar ama hiç adminlik veren de görmedim
Ben 1 kere aldım -
quote:
katiliyorum sana aga haklisin.
top15'te 1.i olana adminlik veren server vardi eskilerden ama.
onda 1.oldum beni 1ay vericez diye idare etti sonra server kapandi
o yüzden artik admin olmak için deil zewk için frag kasiorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X