Şimdi Ara

hehe eskiler nerdesiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • loo eskiler nerdesnizi geri dondum :P Erşah ben bilen bilir mehmet deniz selim mami gunz a ara vermistim ama bakin burdayim yine :D konuşalım biraz hangi gunz'u oynuosunuz felan :P gerci selimle mami ko oynuo benle beraber ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turb0Fighter -- 1 Aralık 2012; 15:51:46 >

• H.G iyiki geldin xD
    dupe yapıcaz beni ekme bidaha :P selo ztn gunzda oldugu gibi ko dada hard ez xD

bn buradayım seloda burada diğerlerini tanımam :D kimler die oyunda 1kere gördüm denizi okdr
    ama salla ben varım sana yeterim:D

makara bi yana H.g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 29 Nisan 2008; 21:57:50 >
  • :) h.b eski günler cok güzeldi 20 lvl charlarla cw felan yapardik ben sizden bf dersleri alirdim :D sonra bf dersleri vermeye baslamistim :D
  • bnde pasako war 70 lwl adı A3 walkry felan hersey war
  • Selam Erşah ben Mehmet bende ara verdim yazın hep beraber takılırız beraber inş.
  • Erşah'ım acemiler üst üste bindik iyimi:P
    gunzTR açılsında iki acemi birbirimiz üstünde gelişiriz xP
  • :)) calırız valla hee bu arada mehmet sen yeni msn mi aldin yoksa acmionmu 1 senedir konusamıoz senle yav :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turb0Fighter -- 1 Aralık 2012; 15:52:20 >
  • 10 sn once bi karar aldim karar su '' Return Of the Gunz !! '' :))
  • gunzp e başlıyıcam bende ama ne zaman =)
    Selo'ya bişi oldu zaten görüşemiyoruz saatlerimiz uyuşmuyor.Kontörde yok msj atamıyorum :P
  • :D bendede yok :D olsada selimin cep yok :)
  • bence boswerin ben kafama göre takılıyom super maryo oynuyom su an xD
  • zuhahah supermario :D:D bende pokemon oynuom :P ama harbi eskiden azmi oynardik mario :)
  • Selo zaten başka birşey beceremiyorsunki xD
    Anca mario oyna orada ez bizi:P
  • ya şöyle isim werip konuşmayın millet sizin özel konunuzu okumak zorunda deil pm die bişe war :@

• Madem öyle.O zaman seninde premium olayını okumak zorunda değiller.26 mesajın 20 tanesini premium lazım mesajı ile kasmış bir çocuk için iyi laf ediyorsun.
    Üstelik bakmazsan göremezsin.Tek isyan eden sen çıkdın.Neden acaba?Cevabını iyi biliyoruz ama neyse kalsın bizde =)
  • ben isim gormemedim '' eskiler '' dedim sende eski olsaydin anlardın buraya gelip de post kasmak icin gunzdaki konulari karistirma simdi bise biliosan da KES Sesini seni konuya zorla çağıran olmadı gormessen sorun cıkmaz bu forumda kac kisi var neden bitek senin sesin cikiyor simdi bu konuya urama bence tartisma ortami yaratma !
  • işte görmeye hasret kaldığımız bi topic daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

işte görmeye hasret kaldığımız bi topic daha

tartışma konusu için mi hasret kalmıştık =P

Şaka bi yana özlettin kendini beh h4pp3 kardeşm... Gelsen bi server açsanda kassak :D
  • eed evren abi ya özlettin valla xD
    Cm'den bıkmadınmı hala :D
    Gelde aç su serverı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.