Şimdi Ara

Heine Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün canım sıkıldı oynadığım BNB server ında gezinirken Heine sehrine gittim yol bomboş tu normalde orada 46 ustu yaratık olması gerekti sanırım. Neyse şehre girdim vendorlara bakayım diye biraz ilerledim 4 sehir koruması bana dalmaya basladı :)

bi unicorn boxer bastım bir 2 si ona takildi bende diger ikisini aşa aldım sonra unicorn un oyaladiklarini aldim bu işten unicorn umda bende zor yırttık bu şehire sadece PK larmı girer nedir bilen varmı..

Birde giran liman da bi adam tekne bileti satıyor 6k serverda nedir bu acaba

• o talking islanda gemi ile gidis biletidir. aras sira bole seyleri denemek lazim zevkli oluyor ama bazen gemiden atiyorlar seni
  • bazen zevk olsun die bende biniom ama beni herseferinde atiolar :p

• Bazen oyle oluyo ki gemi düdüğü duymayalı cok oluyo öle kazara gludine falan gitiğimde tuylerim diken diken oluyo nongrade yle kastığım zamanlar aklıma geliyo
  • nası bişi bu gemi olayı ? yolda cinekop yapıyolamı
  • mangal falan valla bende hic binmedin harbide nasil oluyor seni atinca ne oluyorr kıyıya kadar yuzmek zorunda falanmı kalıyosun can simitin falan varmi
  • ooo enes sendemi burdasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kia pride hakkında bilgi lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heine en geç açılan şehir arkadaşlar serverda. şanslıysanız eger tek tük boss larla karşılaşırsınız şehrin civarında onlarda l2day parçaları düşürür. heine castle savunması en zor kaledir. kaleyi alması kolaydır belki ama elde tutmak neredeyse imkansızdır.
  • pohahah su gemiye bide ben biniyim a.q
    mereak eetim valla biraz seyahat iyi gelir lider olduk oyun oynatmiyolar habire pm ler yagiyo tatile ihtiyacim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.