Şimdi Ara

Helal Olsun Guti ve Almeida'ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HELAL !
  • Bravo! Kesinlik ile yürekten alkışı hakediyorlar .
  • helal olsun ......
  • Gözlerim doldu nedense
  • futbolun böyle güzelliklerini gerçekten çok özledik . . .
  • Helal olsun bencede
  • Atatürk'ün Dediği gibi "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"
    Teskkurler.
  • Helal Olsun , Böyle bir hareketi yürekten yaptıklarına inancım sonsuz , keşke diyeceklerim varda simdi ban yemek istemiyorum eskiden beşiktaş la iyiydi aramız özhan başkan zamanlarıydı sanırım , Allah rahmet eylesin.Şimdi son zamanlardda şike olaylarından ötürü öyle mi hala bilmiyorum
  • helal olsun..

konuyla alakalı değilde galatasaray formalarında da türk bayrağı vardı onlar neden kaldırıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

helal olsun..

konuyla alakalı değilde galatasaray formalarında da türk bayrağı vardı onlar neden kaldırıldı ?

Sadece içinde bulunduğu yılda ligi şampiyon tamamlayan takım ve Türkiye Kupası'nı kazanan takım diğer sezonda formasında Türk bayrağı taşımaya hak kazanıyor.Yani 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş 2011-2012 yılında formalarında Türk bayrağı taşıyacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

helal olsun..

Lig ve Türkiye kupası şampiyonları Türk bayrağı logosunu formalarına koymaya hak kazanırlar.
    3 sezondur herhangi bir başarımız olmadığı için biz de yok maalesef.

Helal olsun ikisine de..
  • Güzel hareket.
  • Helal olsun
  • vay beee helal la size guti de iyi bilir terörün nasıl pis bişe olduğunu ömrüm boyunca unutmayacağım bunları bravo
  • helal olsun...........
  • Takdir ettim.
  • Gerçekten helal olsun ekmeğini yediği topraklara insanlara saygısını sonsuz bu oyuncuların
  • helal olsun teşekkürler guti teşekkürler almeida
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.