YAZIKLARI OLSUN!! Trabzon Rum Imparatorlugundan kalma...
brakıcam bu takımı artık
Ben bir Fenerbahçeli olarak Trabzonun bu takıma yenilmesine çok şaşaırdım Trabzon bu takıma fark atardı normalde nasıl yenildiler bir türlü anlayamıyorum...
olsun hemşerilerimize kıyağımız olsun anasını satayım........
Arkadaşlar fenerli olarak Trabzon'umuzun bu takımı Avni Aker'de eze eze yeneceğine inanıyorum... Moral bozmayalım... Bu Trabzon o takımı rahat geçecektir.....
trabzonspor gibi bir takıp sen git rum lara yenil olacak iş değil
Avni Akerde icabına bakılır, telaşa gerek yok
40 yılda bi trabzonu destekledim onda da yenildi yazıklar olsun. bundan sonra real madride 5 çekse benim gözümde sıfır rumları yenemeidkten sonra
Jefferson tam kova.Boyuda kısa herifin geleni geçeni alıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
Avni Akerde icabına bakılır, telaşa gerek yok
tabi tabi..zaten bu tur ba$lamadan önce herkes bi üst turdaki rakibi bekliyordu
yazık walla rumlara yenildik ya
YAZIKK YA YAZIKKK
valla ben beraberlik diodum ama şaşırmadım o ne defans öyle yaaa,bu takımın herşeyi tolga mıydı arkadaşlar ayıp valla yazıkk yaaaaa...
o spikere de gıcık oldum biz 3. golü yiyoz şerefsiz rumlara karşı adam tam o sırada - MAÇTAN SONRA ÖZCAN DENİZİN KATILICAĞI CANLI HAYAT PROGRAMIMIZ VAR ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNUCAK dio yemişim acıklamalarını
bence normal.
yazıklar olsun
quote:
Orjinalden alıntı: sex_and_the_city
o spikere de gıcık oldum biz 3. golü yiyoz şerefsiz rumlara karşı adam tam o sırada - MAÇTAN SONRA ÖZCAN DENİZİN KATILICAĞI CANLI HAYAT PROGRAMIMIZ VAR ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNUCAK dio yemişim acıklamalarını
ama melih her özcan diyi$inde iyi bi sövüyodum adamı..gerizekalıya laf anlatır gibi iki dak. bir tekrarlanmaz alt yazı geçilmez..