vw ye gönülden baglı biri olarak gercekten tebrik ediyorum TOYOTAYI 2003 corollamız vardı beyaz ne devirleniyordu be alet
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
hilkat garibeleri modellerini hep satsa ne olur?
Lider olur. Bu başarıyı yakalamak her kesin harcı degildir.Alkışı hak eder.Başarı öyküsü gercegidir.Sattıgı ne olursa olsun.
bize ne faydası var
quote:
vosvagen de satıyor ama akraba evliliği dizaynlarına bir şey demiyorsun nedense.akşamdan salıyorlar odaya passatlarla golfleri sabaha jettalar çıkıyor adamların üretim mantığı mudurnu yumurta tesisleri gibi mübarek ha bir de hormonlu gıda yüzünden boyaları dökülüp mevsimsel değişime uğruyorlar falan bir ton şeyi var saymıyorum yaşasın organik besinler!!!
quote:
Orjinalden alıntı: karasimsek06
bize ne faydası var
Yok.Bilgi sahibi oluyorsun fena mı?
quote:
doğru.. vw varken kim ne yapsın toyotayı.. Ya olay toyota fln da değil.. Türk markası çıksa acaba şu vw ni savunduğunuz kadar savunurmusunuz merak ediyormuyum... Ben burda toyotayı savunmuyorum.. Üstte de yazdım keşke Türk markası olsa diye.. Ama yeter ya bari başarılı olanları alkışlamayı düzgünce becerelim. Bırakın şu Almanların mallarına tapmayıda kendi malımızı üretip onun fanatizmini yapalım.. Bugün forumdaki şu fanatizme sinirlendiğim kadar son zamanlarda hiçbirşeye sinirlenmedim heralde..
Ne vw ni savunalım ne toyotayı.. Yaratalım kendi markamızı sonuna kadar arkasında olalım. Ama onu yaratamıyorsakda başkasının malınada körü körüne bağlanmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: Apache the Carisma
quote:
vosvagen de satıyor ama akraba evliliği dizaynlarına bir şey demiyorsun nedense.akşamdan salıyorlar odaya passatlarla golfleri sabaha jettalar çıkıyor adamların üretim mantığı mudurnu yumurta tesisleri gibi mübarek ha bir de hormonlu gıda yüzünden boyaları dökülüp mevsimsel değişime uğruyorlar falan bir ton şeyi var saymıyorum yaşasın organik besinler!!!
öyle deme alınır arkadaş
vosvagen alman falan değil zamanında polonyalıları kesip biçerken 2. dünya savaşı bittikten sonra hadi bunlar yurtsuz kalmasın diye alman vatandaşlığı verdiği adamlar gidip vw fabrikası kuruyor bu da çakma alman oluyor zaten her tarafının dökülmesinden belli
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
quote:
quote:
öyle deme alınır arkadaş
alışı iyiyse benim yapabileceğim bir şey yok ama yavaş alsın da hastaneye kaldırmayalım ya da vosvagen teknik servisine mi kaldırsak belki psikolojik mutluluk o acıyı unutturuverir
quote:
Gece gece çok güldüm, harikasın dostum
quote:
Orjinalden alıntı: levent--
doğru.. vw varken kim ne yapsın toyotayı.. Ya olay toyota fln da değil.. Türk markası çıksa acaba şu vw ni savunduğunuz kadar savunurmusunuz merak ediyormuyum... Ben burda toyotayı savunmuyorum.. Üstte de yazdım keşke Türk markası olsa diye.. Ama yeter ya bari başarılı olanları alkışlamayı düzgünce becerelim. Bırakın şu Almanların mallarına tapmayıda kendi malımızı üretip onun fanatizmini yapalım.. Bugün forumdaki şu fanatizme sinirlendiğim kadar son zamanlarda hiçbirşeye sinirlenmedim heralde..
Ne vw ni savunalım ne toyotayı.. Yaratalım kendi markamızı sonuna kadar arkasında olalım. Ama onu yaratamıyorsakda başkasının malınada körü körüne bağlanmayalım...
quote:
çakma sedan cetta cakma abisi passat gibimi
Görende Türkiye araba üretiyor falan sanıcak Helal ediyorsunuz hakkınızı falan
Toyota başkan fenerbahçe şampiyon.
quote:
Orjinalden alıntı: Pis@gor
quote:
Gece gece çok güldüm, harikasın dostum
PARAM YOKKİ TOYOTA ALAM!
2. ELDE HANGİ MODELLERİ 18000 YTL CİVARI İÇİN İYİDİR?
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
çakma sedan cetta cakma abisi passat gibimi
vw yolu bulmus 3 tane alman baba marka var audi mercedes bmw ,bu üçünü alamayan vatandaş , vw alıyor , alanlarda bu 3 marka gibi muamele gösteriyor halbuki yıllardır modellerde ne radikal bir değişim var nede iç tasarımında , bütün aracların içi aynı , vw iyi bir firma ama asla toyota kadar ürün gamı ve basarısı olan bir marka değil , 3 tane markayla aynı motorları kullanıp maliyetleri düşürseler bile toyota kadar kar edemiyorlar , adamlarda bunun farkında zaten sürekli toyota yı yakalıyıp geccez hedefine odaklanmıslar
quote:
Orjinalden alıntı: Toygarabi
PARAM YOKKİ TOYOTA ALAM!
2. ELDE HANGİ MODELLERİ 18000 YTL CİVARI İÇİN İYİDİR?