Şimdi Ara

**HELAL SANA TOYOTA** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu satışlar sadece otomobillerin sağlam sorunsuz v.s olmasıyla ilgili değil bence en önemli sebep servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti bence , tahminim 10 yıla kadar 1 numara olma ihtimali bulunan bir marka bile bırakmıcaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

bu satışlar sadece otomobillerin sağlam sorunsuz v.s olmasıyla ilgili değil bence en önemli sebep servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti bence , tahminim 10 yıla kadar 1 numara olma ihtimali bulunan bir marka bile bırakmıcaklar

bu servis olayını tam ben yazacaktım parmaklarımdan aldın
    toyota servisleri oldukça başarılı toyota bölümünde çok araştırdım hemen hemen herkez memnundu servisten.
    tabi 1-2 problemi olanlar var ama önemli değil.
    bi arkadaşa jest olsun diye sileceklerini ücretsiz değiştirmişler.
    bu tip şeyler kullanıcılar için çok önemli.
  • Çalışan kazanıyor.Bu kdar çok rekabetin olduğu bir sektörde lider olacaksan her yönden en iyi olacaksın.Tek bir yöne yoğunlaşmak o konuda süper olmak kesinlikle yetmez demekki bunu en yiyi başaran Toyota.Tebrikler toyota....
  • Tebrikler TOYOTA

• toyota
  • ne oluyor yav.bi toyota aşkıdır gidiyor.

• "helal sana toyota" demeyi gerektirecek nasıl bir durum var anlamak zor. sanki toyota adamların aile şirketi de bu başarıyı şampanya patlatarak kutluyorlar. insanlar kişisel komplekslerini aldıkları arabalar üzerinden belli etmeye devam ettikçe helal sana gm, helal sana vw şeklinde başlıklar da daim olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

quote:

Orjinalden alıntı: asityanığı

Made in JAPON
    Gerçektende helal olsun TOYOTA
    Toyata aracım yok ama her zaman sevmişimdir toyotayı

bu biraz şirketin yürüttüğü politika sanırım
    bende severim toyotayı
    en son zeytinburnu derindereye corollalara bakmaya gittiğimizde
    bahçede döner,ayran dağıtıyolardı
    müzik falan filan ortalık şenlik yeri gibiydi

o günden sonra daha bi sevdim toyotayı
    çünkü benim midem önemlidir

• Nereden nereye.Bundan 10 yıl önce toyota dediğinizde millet acaba derdi.10 yılda bu kadar büyük bir değişim ve gelişim gerçekten takdir edilecek birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Nereden nereye.Bundan 10 yıl önce toyota dediğinizde millet acaba derdi.10 yılda bu kadar büyük bir değişim ve gelişim gerçekten takdir edilecek birşey.

çok iyi hatırlıyorum
    15-16 sene önce japon arabaları
    şu an ki kore araçları gibi muamele görüyorlardı
  • başarılı bir marka toyota örnek gerçekten
  • toyota iyidir.
  • satışları özellikle amerikada çok çok iyi galiba zaten dünyadaki araçların baya bi kısmı amerikadaymışş..
    lakin toyotayı hala beğenemedim gitti...
    ne bir golfün astranın iç mekanı var corollada
    dışıda tipik japon arabasıyım diyor...

avrupalı markaların imajı benim gözümde oluşmadı....
    lexus bile çok kaliteli olmasına rağmen tasarım olarak rakiplerinin gerisinde bence iç dış....
  • Toyota
  • Seviyorum Toyota yı
  • Toyota
  • quote:

evet toyota da ticari araç yok denecek kadar az

Bu şekilde algılanmasının tek sebebi Avrupa ve Amerika' da aynı isim ve logoyla satış yapıyor olması Toyota' nın.
    Yoksa ürün gamına baktığınızda iki dev çok benzerdir birbirine, GM' nin öyle algılanma sebebi Chevy-Satürn-Opel-Vauxhall-Daewoo gibi her yerde aynı araçları farklı isimler altında satması çeşitli sebeplerle.
    http://www.hino-global.com/products/index.html
    Mesela bu site Hino diye büyük sınıf ticari araç üreten bir firmanın sitesi, Toyota' ya dahil esasında.
    Daihatsu var, Lexus var..
    Göründüğü gibi değil yani. Toyota Company' ninin de ürün gamı devasa boyutta. Öyle 10 araçla sektör lideri olunmaz dünyada ama öyleymiş gibi algılanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: giza

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

bu satışlar sadece otomobillerin sağlam sorunsuz v.s olmasıyla ilgili değil bence en önemli sebep servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti bence , tahminim 10 yıla kadar 1 numara olma ihtimali bulunan bir marka bile bırakmıcaklar

bu servis olayını tam ben yazacaktım parmaklarımdan aldın
    toyota servisleri oldukça başarılı toyota bölümünde çok araştırdım hemen hemen herkez memnundu servisten.
    tabi 1-2 problemi olanlar var ama önemli değil.
    bi arkadaşa jest olsun diye sileceklerini ücretsiz değiştirmişler.
    bu tip şeyler kullanıcılar için çok önemli.

benim aracımın sol ön diskini taş yontmus , onuda ücretsiz değiştirdiler halbuki , adam kullanıcı hatası deyip 300- 500 gecirebilirdi, aynı zamanda en güzel yanı bakıma götürünce size haber vermeden hiçbir parca değiştirilmiyor , ne sorun olsa hemen ilgileniyor adamlar ankara da liderden aldım aracımı gercekten cok hosuma gdiyor , her yıl 1 kez arıyor adamlar aracınızdan memnunmusunuz diye anket yapıyolar helal olsun ,

dediğim gibi araclar kalite ama en önemlisi servis ve müşteri memnuniyeti süper

• fren diskleri o kadar pahallı değiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayake

"helal sana toyota" demeyi gerektirecek nasıl bir durum var anlamak zor. sanki toyota adamların aile şirketi de bu başarıyı şampanya patlatarak kutluyorlar. insanlar kişisel komplekslerini aldıkları arabalar üzerinden belli etmeye devam ettikçe helal sana gm, helal sana vw şeklinde başlıklar da daim olacaktır.

Bu başlıgı gerektirecek durumu sen anlamamış olabilirsin.Kapasite meselesi.Anlayan anlıyor.GM' nin kuruluş tarihi ve dünya capındaki yaygın bayi ağı ile, Toyota' nın kuruluş tarihini araştırırsan, bir firmanın marka olmak için verdiği mücadelenin anasının ak sütü gibi helalinden bir başarı oldugunu kavrarsın.
    Kompleksim yok, toyotamda...Ama kompleksi olanlar kendini hemen belli ediyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.