Şimdi Ara

**HELAL SANA TOYOTA** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: teknolojiöğretmeni

ncap diyen arkadaşlara, bütün vw ler zaten ncap 1yıldız alarak çıkıyor!!! Yada sen sadece iyi araba olarak kendi arabana binmişsin başka araba görmüyorsun.

Ben vw guvensizmi dedim.. Sadece su an da COROLLA jettadan=== auriste golften guvenli.. Sadece bunu soyledim.. Sen cikipta iyiki japonla takla atmamis diyen ustanin sozunu yaziyorsun bense bak neler yaziyorum sana

AURIS 35 YILDIZ GOLF 33 YILDIZ

COROLLA 34 YILDIZ JETTA???

Ben sana hangi arabalara bindiğimi söyledim. Burda senle birşey yarıştıracak değilim senden iyi araçlara bindim binmedim diye..

Ben Euroncap dan bahsediyorum sen hayatında belki bilimin b sini bilmeyen bir adamın iyi ki japonla takla atmamışsın lafını bize yazıyorsun. Alın sizin olsun Volkswageninizde... Sanki babanızın malı.

Benim arabamın eksikleri yokmu var tabiki. Benim arabamın kötü yanları yok mu var.. Ama sizin gibiler yüzünden onları insanlarla paylaşmak gelmiyor içimden çıkıpda ben demiştim diyeceksiniz diye.. Kusursuz golfünüzde jettanız da sizin olsun. Benim arabam kusursuz değil.. Ben arabama tapmıyorum da... Umarım daha iyileride sizin olur..
    Saygılar...

Levent hocayı kızdırdınız

Toyota dan bahsediyoruz sorunsuzluğun sembolü laf atanın ben bilgisinden şüphe ederim.

aracın kalitesini bilen bu işlerden az çok alayanlarda laf atacak şey bulamıyorlar ve eften püften şeylerle saldırıyorlar.

Dayanamadim valla patladim hocam en sonunda.. Kusura bakmasin diger arkadaslar da.. Pek hos bir cevap olmadi cunku... Ama hakikaten paylasma ortamini fanatizm ve kavga ortamina cevirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..

boşverin hocam,herkesin ne yapmaya çalıştığı ortada..bu ara vw ciler fanatiklikte sınırları zorluyorlar ama herkes neyin ne olduğunu biliyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

Ben vw guvensizmi dedim.. Sadece su an da COROLLA jettadan=== auriste golften guvenli.. Sadece bunu soyledim.. Sen cikipta iyiki japonla takla atmamis diyen ustanin sozunu yaziyorsun bense bak neler yaziyorum sana

AURIS 35 YILDIZ GOLF 33 YILDIZ

COROLLA 34 YILDIZ JETTA???

Ben sana hangi arabalara bindiğimi söyledim. Burda senle birşey yarıştıracak değilim senden iyi araçlara bindim binmedim diye..

Ben Euroncap dan bahsediyorum sen hayatında belki bilimin b sini bilmeyen bir adamın iyi ki japonla takla atmamışsın lafını bize yazıyorsun. Alın sizin olsun Volkswageninizde... Sanki babanızın malı.

Benim arabamın eksikleri yokmu var tabiki. Benim arabamın kötü yanları yok mu var.. Ama sizin gibiler yüzünden onları insanlarla paylaşmak gelmiyor içimden çıkıpda ben demiştim diyeceksiniz diye.. Kusursuz golfünüzde jettanız da sizin olsun. Benim arabam kusursuz değil.. Ben arabama tapmıyorum da... Umarım daha iyileride sizin olur..
    Saygılar...

Levent hocayı kızdırdınız

Toyota dan bahsediyoruz sorunsuzluğun sembolü laf atanın ben bilgisinden şüphe ederim.

aracın kalitesini bilen bu işlerden az çok alayanlarda laf atacak şey bulamıyorlar ve eften püften şeylerle saldırıyorlar.

Dayanamadim valla patladim hocam en sonunda.. Kusura bakmasin diger arkadaslar da.. Pek hos bir cevap olmadi cunku... Ama hakikaten paylasma ortamini fanatizm ve kavga ortamina cevirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..

boşverin hocam,herkesin ne yapmaya çalıştığı ortada..bu ara vw ciler fanatiklikte sınırları zorluyorlar ama herkes neyin ne olduğunu biliyor..

Beni anladığınız için sağolun.. Bütün arkadaşlarda böyle değil aslında. Gayette buraya paylaşmak için gelen araçlarını seven ama onlara körü körüne tapmayan bir sürü vw ci arkadaşımızda var. Ama bir kaç tanesi yüzünden sanki bütün herkes öyleymiş imajı yaratılıyor resmen bu kişiler tarafından. Bir metal parçasını, bizim kendi malımız olmayan yabancı üretim bir markayı bu kadar savunmayı hiç anlayamıyorum.. Ben çıkıp da asla VW kötü araba, golfü kapımın önüne koymam demem.. Bunlar o araçlara o markaya para veren insanlara saygısızlık olur herşeyden önce.. Ama bu arkadaşlar çıkıp bunları söyleyince dayanamıyorum. Tekrar tüm forumdan özürdilerim, bazılarının istediğini yapıp onlara onların dilinden karşılık verdiğim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 24 Temmuz 2008; 21:48:42 >

• peki toyotadan bir yetkili gelip

sağolun gönül dostları bu ilginize layık olmaya çalışacağız hep birlikte hep daha iyiye filan dedimi

yok demedi ise helal olsun diyerek kime seslendi topik sahibi
  • Tamam baslik degistirilsin rica ediyoruz arkadastan.. Helal sana VW yap kardesimde butun sorunlarimiz hallolsn.... Hic yoktan sinirimiz bozulacagina basligi degistirelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 24 Temmuz 2008; 23:55:01 >
  • quote:

Tamam baslik degistirilsin rica ediyoruz arkadastan.. Helal sana VW yap kardesimde butun sorunlarimiz hallolsn.... Hic yoktan sinirimiz bozulacagina basligi degistirelim..

hakettiği gibi sonsuz yedi arkadaş..zaten feykim ben diye de bağırıyordu kendisi..sorun kalmadı ondan..
  • quote:

Tamam baslik degistirilsin rica ediyoruz arkadastan.. Helal sana VW yap kardesimde butun sorunlarimiz hallolsn.... Hic yoktan sinirimiz bozulacagina basligi degistirelim..

ne kadar aptalsın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ustaya bir taklacı güvercinle kaza testi kuklası hediye edip uğurlasaydınız. konuşa konuşa kafa şişirmesinden iyidir.

şakacı seni ilahi aha aha aha. Adamda mazda kulanıyordu.hep bunlar böyle. İçerde pert clio 2tane 1tane bmw corolla iki tane vardı... Kayseri parmakla gösteriliyor ömrünü bu işe harcamış büyük servisleri yavsiye listesinde ama BİLEMEMİŞ BARİ O TAKLA ATSIN HADİ BAKİYİM

madem o kadar arabadan anlıyorlar, etleri kokutup kokutup pastırma yapacaklarına bir tane araba fabrikası açsınlar da made in kayseri arabaya binelim
    kendisi her gün arabalarla takla ata ata mı iyi ki vw ile takla atmışsın demiş, amca lunaparkta çalışıyor herhalde. ya da part-time euro n cap'da kaza testi kuklası olarak görevli, malum asgari ücret, ekonomik kriz falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 25 Temmuz 2008; 0:15:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: manyamisbunlar

quote:

ne kadar aptalsın

Hic bosuna ugrasma senin seviyene inip o tarzda cevaplar yazmayacagim. Elbet sende terbiyeli olmayi gun gelir ogrenirsin. Eger kı sevıyelı bir şekilde fikirlerini dile getirirsen bende senle tartısır, cevap yazar, bildiklerimi paylaşırım.

Seni kendinle başbaşa bırakmak burda sana senin gibi cevaplar yazmaktan daha çok yakışacaktır bana..

• Zaten bi doğru düzgün otomobil markamız bile olmadı be kardeşim olsada bi düzgün markamız dünyada ister 200 üncü olsun ister 500 üncü kaliteden ödün vermesin bide güzel bir model çıkarsın ama olsun bir otomobil markamız olsunda var diye sevinsek. Ner de o günleeeeeeer peeeh...
  • quote:

2004 corolla hb ve sedanı tenzih edderim. bide yeni çıkan corollayı. Diğerlerine geçmiş olsun vah vah derim çok çirkin arabalar. passatla golfün hele hele yeni astranın yanında pek bi çirkin duruyorlar.

golfun yaninda corollami cikin
  • quote:

ncap diyen arkadaşlara, bütün vw ler zaten ncap 1yıldız alarak çıkıyor!!! Yada sen sadece iyi araba olarak kendi arabana binmişsin başka araba görmüyorsun.

2008 fabia bile 4 yildiz insallah poloda ayni kadere düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Hangi Fabia? 3 silindirli traktör Fabia mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyamisbunlar

quote:

ne kadar aptalsın

nekadar fakesin süre olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

quote:

quote:

üzerinde ilk sürüste kaç pardon aşk yazan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

quote:

quote:

üzerinde ilk sürüste kaç pardon aşk yazan

• Haklısınız, Toyota'nın yeri zor sarsılır. Zaten GM global olarak her sene o kadar çok zarar ediyor ki, Ar-Ge'ye ayırdıkları bütçe ve insan kaynağında azalmaya gitmek zorunda kaldılar birkaç yıldır. Geçen yıl bir yerde Toyota'nın kendine en tehlikeli rakip olarak Hyundai'yi gördüğünü okumuştum. 5 yıl içerisinde Hyundai'yi ilk 3'te göreceğiz ve ilk 3'teki diğer marka bence GM olmayacak.

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

bu satışlar sadece otomobillerin sağlam sorunsuz v.s olmasıyla ilgili değil bence en önemli sebep servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti bence , tahminim 10 yıla kadar 1 numara olma ihtimali bulunan bir marka bile bırakmıcaklar
  • quote:

Hic bosuna ugrasma senin seviyene inip o tarzda cevaplar yazmayacagim. Elbet sende terbiyeli olmayi gun gelir ogrenirsin. Eger kı sevıyelı bir şekilde fikirlerini dile getirirsen bende senle tartısır, cevap yazar, bildiklerimi paylaşırım.

Seni kendinle başbaşa bırakmak burda sana senin gibi cevaplar yazmaktan daha çok yakışacaktır bana..

En güzelini yapmışsın dostum,

Bunlar forumda yazı yazmayı öğrenene kadar böyle banlanacaklar. Ne zaman ki fikirlerini adam akıllı yazmaya başlarlarsa o zaman cevap yazarsın. terbiyesiz insanlar...
  • Çirkin araba yoktur bakımsız araba vardır:p
  • Bu arada gerçekten hyundai de çok iyi bir çıkış yakaladı. Adamları çok taktir ediyorum, ozgur23 arkadaşımızın dediği gibi sanırım ilerleyen yıllarda çok üst sıralara çıkacaklar.
    Belki şu an toyota için söylediklerimizin benzerlerini ileride hyundai için de söyleyebileceğiz.

Dünyada sorunsuz araba yoktur, ama en az sorun çıkaran firma da şu an toyota'dır. Bu da doğal olarak satışlara yansıyor. Bunu kabul etmemek, başarılarını kıskanmak yerine, nasıl o başarıya ulaşabilirim diye çalışmalar yapmak gerekir.

• I LOVE TOYOTA
    I LOVE MAZDA
    I LOVE HONDA
    I LOVE BMW
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.