Şimdi Ara

Helen Zhang Simple Life CO. LTD Aliexpress teki dolandırıcılığı. Ceptelefonu alanlar DİKKAT ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında haber bültenlerine de çıkar bu konu hala nasıl dolandırılıyorlar şaşıyorum!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

Yakında haber bültenlerine de çıkar bu konu hala nasıl dolandırılıyorlar şaşıyorum!!!!

Benide dolandırdı. Parayı geri öderim diyor satana kadar satıncada birden mesajlara cevap vermemeye başlıyor.Ürün gönderiliyor ama bilerek geçemeyeeği şekilde diğer satıcalar gibi özen gösterilmeden. Şansa geçerse geçiyor geçmeyenlerede parayı ödemiyor yada ciddi miktarda para kesiyor. Kargo parası kutu paprası diyor söğüşlüyor. Ben parayı aldım banka kanalı ile. Ancak çoğu kişi alamadı.
  • Böyle enayi bir topluluk bulsam ben boğaz köprüsünü bile satarım.

Gümrükten telefon geçmiyor bunu bile bile alıyorsun elin tanımadığın adamından...

Kendi düşen ağlamaz ama sen iyi ağlamışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wi Fi -- 14 Mart 2015; 13:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Böyle enayi bir topluluk bulsam ben boğaz köprüsünü bile satarım.

Gümrükten telefon geçmiyor bunu bile bile alıyorsun elin tanımadığın adamından...

Kendi düşen ağlamaz ama sen iyi ağlamışsın :)

Benim ağladığım falan yok. Enayilikle de alakası yok. Ben telefon peşinde değilim. Benden daha çok dolandırılan olduğu için konuyu açtım. Onlara yardımcı olmak için. Kendim paramı aldım. Alamayanlara yardım etmek için Türkiyede onun yardımcıları özellikle bu forumdaki yandaşları reklamcılarına karşı herkesi uyardım. Alamasam da üzülmezdim o parayı ben 1 saatte kazanıyorum çünkü.
  • 32huseyin32 kullanıcısına yanıt
    Ben senin nezdinde herkese dedim. Telefon işi zaten kumar, birde şahıstan alırsan sıkıntı büyür böyle.

Kazancına gelince, kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmazmış ama madem söyleme gereği duydun, Allah az verip aratmasın çok verip kudurtmasın kardeşim.

Amin...

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Biz işlemcisini kullanmak için aldık. Neler var 500 dolar kaptıran var bu şahsa. Satıcı özel kutu diyor özel dediği kutu kırmızı kaplık yapılmış kutu. Neler yapmış bu satıcı duydukca şaşırıyorum. Herkesi uyarmaya çalışıyorum. Maaşım 7 yıldır kudurtmadı Allaha şükür bundan sonrada kudurtmaz sanırım :)
  • Gecen yaz bas bas bagirdik bu kadindan tel almayin diye.Ben de aldim 10 dolar kaptirdim.Sonra James diye biri cikti o da fos cikti.
    Helenin özel yontemi falan kirmizi kapliktan ibaret.
    En son baska bir saticidan redmi note aldim takilmadi şansıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Gecen yaz bas bas bagirdik bu kadindan tel almayin diye.Ben de aldim 10 dolar kaptirdim.Sonra James diye biri cikti o da fos cikti.
    Helenin özel yontemi falan kirmizi kapliktan ibaret.
    En son baska bir saticidan redmi note aldim takilmadi şansıma.

10 dolar yine az kardeşim. Normalde totalde 8-10 dolar olan kargoyu bile 20 dolar diyor +10 kutu ekliyor 30 dolar falan diyor. Ayrıca satıcının forumdada reklamını yapan komisyoncuları var. vaktim yoktu bu konuya ingilizce metin ekleyemedim. İngilizcede ekleyip yabancı alıcılarıda uyarmak istiyorum. Sonuçta google şirketinin ismini yazınca direk bu konu çıkıyor. Aliexpress güvenini de bize gösterdi. Tamamen güvensiz siteymiş. Eğer ebay olsaydı bu herkes parasını alırdı yada satıcı engellenirdi. Herşeye rağmen satıcının dükkanı kapanmadı. İşin takipcisiyim birkaç hukukcu arkadaşım var onlarda birkaç girişmde bulunacak bakalım bu kişiyi tam olarak nasıl cezalandırırız diye bir girişim yapacağız. Konsoloslukla iletişime geçtim onlarda pekin polisine bildirdi ancak satıcı erkek olduğu için değişik sonuçlar çıkıyor. Bakalım dolandırılanların acısını o satıcıdan çıkarabilecekmiyim :) Kendim kaptırdığım 90-100 doların peşinde değilim bana sadece mesajda attığı küfür için böyle birşeyin peşine düştüm. Yanlış anlaşılmasın :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.