Arkadaşlar merhaba, Yeni açmış olduğumuz web sayfamıza Moderatör arıyoruz.
Helikopterlere ilgi duyan arkadaşları, bilgi arşivimizin genişletilmesi konusunda bize yardımcı olması için aramıza davet ediyoruz. ___________________________________________________________________________________________________________
İçerik yönünden yardımcı olacak, alanında hazırlanmış bu en profesyonel kaynağa, bilgi ve birikimlerini aktaracak arkadaşlara ihtiyacımız var.
Helikopter tutkunlarının buluşma noktası olan sitemize yapacağınız katkılar için (bilgi, öneri, eleştiri vs.) şimdiden teşekkür eder, hepinizi güzel dostluklar için aramıza bekleriz.
Helikopter bilgileri, yaşanmış hikayeler, efsane olaylar, uçuş bilgileri, similasyonlar, atış kabiliyetleri, uçuş sistemleri, ilkler vs. vs.
Saygılarımla;
Üye sayımız hızla artıyor, bu konuya ilgi duyan herkesi bekleriz...
Ben helikopterleri severimde sınav var bu sene pek ilgilenemem.
Güzel olmuş.Takip edeceğim bir site.
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost23
Yinede boş zamanlarınızda, sizi de aramızda görmek isteriz.
quote:
Orijinalden alıntı: ENFARKLISI
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost23
Yinede boş zamanlarınızda, sizi de aramızda görmek isteriz.
Üstüme vazife olmayarak bir öneri; Hep teknik özelliklerini vermişsizin.İnsanı boğar bunlar.Daha çok video ve fotoğraf paylşın.Afganistan videolarını kullanabilirsiniz pekala çok aksiyonlu videolar var.
rc helikopter sitesi olsaydı full bilgi paylaşım yapardım ama gerçek helikopter hayatımda bileme görmedim