Şimdi Ara

HELİN aVŞAR KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Helin Avşar hürriyet gazetesinin kelebek ekindeki röportajda aynen şu cümleleri sarfetmiş...

'Kalın kitap okumaktan sıkılıyorum.Şöyle bir sistem olsa; kalın kitapların özetini anlatan kitaplar yapılsa.Böylece o kitabın filminin yapılmasını beklemekten kurtulurdum.'

Allah tabi herkese beyin nasip etmiyor.100 sayfadan fazla olan kitapların özetini yapıverinde Helin hanım kızımız yorulmasın.!!!!!!!!

İlk özet benden; Bir tane pamuk prenses varmış.Yedi cücelerle ahbap olmuş sonra prensle evlenmiş...

• Ben de Sabah gazetesinde okudum aynı haberi, hayatımda böyle abes bi açıklama duymadım yaa...bi de utanmadan filmini beklemekten kurtulurum demiş, kitap okumanın amacı filme hazırlık yapmakmış gibi bi şey çıkmış ortaya...Bi insan nasıl böyle bi açıklama yapabilir aklım almıyor, hem de medya aracılığıyla, milyonlarca insanı hedef alacak şekilde...pes...
  • allah beyin vermeyince böyle oluyor:)
  • akıl baska şeylere calısınca olacağı bu
  • Destek vermeli böyle kampanyalara. Cin Ali serisi benden
  • Allah yaratırken her insana aynı zekayı vermiyor tabi...
  • O değil de biz neden boşlukta gereksiz yere yer kaplayanların tartışmasını yapıyoruz
  • BOŞVERİN ARKADAŞLAR,ALLAH ONU ÖYLE EKSİK AKILLA YARATMIŞ
    DEĞER VERİP GAZETELERE ÇIKARANLARA KIZMAK LAZIM
    ÜLKE GÜNDEMİNİ NELERLE MEŞGUL EDİYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlyha -- 16 Mart 2007; 14:08:13 >
  • yakında kitap yazarsa şaşırmam :) her önüne gelen yazıyor nasılsa
  • Onu bunu bilmemde bitiyorum ben ona ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.