Şimdi Ara

HELLA korna kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
3
Favori
13.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu namıdiğer Mercedes kornası olarak da geçen korna bu mudur?Kullanan veya tecrübesi bulunan arkadaşlar var mı,memnun musunuz?

HELLA SÜPERTON 72 W ULTRA KORNA

• Yapay Zekanın Yanıtı

HELLA Korna: Bilmeniz Gereken Her Şey

HELLA kornası, yüksek ses seviyesi ve kendine özgü tonuyla bilinen bir araç aksesuarıdır. Pek çok sürücü, trafikte fark edilmek ve güvenliği artırmak için HELLA kornaları tercih etmektedir. Ancak HELLA kornalarını kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Orjinal HELLA Korna Nasıl Anlaşılır?

Orijinal HELLA kornalarının, kornanın gövdesinde "HELLA" logosu ve "Made in Germany" yazısı bulunur. Ayrıca, orijinal HELLA kornalarının ses kalitesi ve dayanıklılığı yüksektir.

HELLA Korna Yasak Mı?

Ülkemizde HELLA kornaları kullanmak yasal değildir. Motorlu Taşıtlar Gürültü Kontrol Yönetmeliği'ne göre, araçlarda yalnızca ECE R28 yönetmeliğine uygun kornalar kullanılabilir. HELLA kornaları bu yönetmeliğe uygun değildir.

HELLA Korna Ses Ayarı Nasıl Yapılır?

HELLA kornalarında genellikle ses ayarı özelliği bulunmaz. Ancak bazı araçlarda, aracın ses sisteminden korna sesini ayarlayabilirsiniz. Aracınızın kullanım kılavuzuna başvurarak korna ses ayarının nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

HELLA Korna Ayarı Nasıl Yapılır?

HELLA kornalarında genellikle ayar yapılamaz. HELLA kornalarının montajı, aracın elektrik sistemine uygun şekilde yapılmalıdır. Hatalı montaj, elektrik arızalarına ve yangına neden olabilir.

HELLA Korna Muayeneden Geçer Mi?

HELLA kornaları muayeneden geçmez. Aracınızda HELLA korna varsa, muayeneden önce standart bir korna ile değiştirilmesi gerekir.

HELLA Korna Cezası

HELLA korna kullanmak trafik cezasına tabidir. Cezanın miktarı, ihlalin yapıldığı yere ve aracın türüne göre değişebilir.

HELLA kornasını kullanmayı düşünüyorsanız, yasal düzenlemelere uygun hareket etmeniz ve aracınızın güvenliğini sağlamanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 8 yıl kullandım çok memnundum seside çok hoşuma gidiyordu bu aracıma taktırmadım ama taktırabilirim
    Kendin bağlama yani eski kornanın fişini çekip hellaları takmaBağlantıdıyı elektrikçiye yaptır röleyide kullandınmı hiç bir sorun yaşamazsın saat gibi çalışır.
    Tek kural tanzikli su vurdurmuycaksın yoksa kornalar grip oluyor hatta bazen bronşite bile cevirebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

eski kornanın fişini çekip hellaları takmaBağlantıdıyı elektrikçiye yaptır röleyide kullandınmı hiç bir sorun yaşamazsın saat gibi çalışır.

Elektrikçi yapacak zaten de özellikle dikkat edilmesi gereken bir bağlantı hususu var mıdır?Eskiyi çekip yeniyi takma dediğiniz için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 17 Temmuz 2012; 17:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

eski kornanın fişini çekip hellaları takmaBağlantıdıyı elektrikçiye yaptır röleyide kullandınmı hiç bir sorun yaşamazsın saat gibi çalışır.

Elektrikçi yapacak zaten de özellikle dikkat edilmesi gereken bir bağlantı hususu var mıdır?Eskiyi çekip yeniyi takma dediğiniz için soruyorum.

Ben kendiniz bağlarsınız diye küçük bir bilgi vermek istedim
    Genelde araçların kornaları düşük wattlı olduğu için orjinal kornalarda direk bağlanmıştır,hella kornaların gücü daha yüksek olduğu için korna fazla akım çeker, elektrikçi bilir zaten çok özel dikkat edilmesi gereken bir olay değil sıradan kornaya röle bağlantısı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Ben kendiniz bağlarsınız diye küçük bir bilgi vermek istedim
    Genelde araçların kornaları düşük wattlı olduğu için orjinal kornalarda direk bağlanmıştır,hella kornaların gücü daha yüksek olduğu için korna fazla akım çeker, elektrikçi bilir zaten çok özel dikkat edilmesi gereken bir olay değil sıradan kornaya röle bağlantısı

Teşekkürler.

• "helal korna kullanan" diye okudum bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

"helal korna kullanan" diye okudum bir an

o nasil oluyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xenon Ampul değiştirme yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

quote:

o nasil oluyor hocam

bilmem ki belki yeni çıkmıştır
  • Nasıl birşey şu hella korna birisi link verebilir mi? Sesi nasıl?
  • Operasyon tamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

quote:

o nasil oluyor hocam

bilmem ki belki yeni çıkmıştır

yakında bim'de satışa çıkabilir

• konuyu hortlattık ama artık kusuruma bakmayın bende 2 takım hella korna var bir adet çan bir takım mako dadat korna hepsi bağlı 2 adet korna rolesiyle besliyorum. Gayette memnunum sesleri çok tok ve tatmin edici çıkıyor tavsiye ederim ancak dikkat etmek gerekli piyasa da sahteleri var orjinalleride 150 tlye satmaya kalkısanlar var piyasası 75-80 lira ben 60 liraya kendi aksesuarcımdan alıyorum gerçekten denenmesi gereken bir korna. http://www.youtube.com/watch?v=QXVAaVsoSdw
  • sınanglr kullanıcısına yanıt
    adamım korna araştırırken yotube den videolarına denk geldim sonra baktım DH de de takılıyorsun...
    dostum corollaya ince sesli tek bip korna koymuşlar eski kasalarda çiftli ince bip vardı ve müthişti. değiştirmek istiyorum çift sesli ile... sharp tone hella yı tavsiye eder misin nasıldır sesi soluğu dayanıklıklılığı vs.
    incelediysen bi cevap şeyettiriver sana zahmet.
    selametle.
    konu hort. buarada yine...
    :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.