Şimdi Ara

Korna çalan motorcuya silah çeken maganda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir motorcu olarak motorcu arkadaşı haksız buluyor, devamında ise kesinlikle arabadaki arkadaşın haksız duruma düştüğünü düşünüyorum. Yahu motorcu, arabacıyı geç arkadaki araba da olsa bu adam elbet silah çekip gelecek. Herkes kendi adaletini sağlamaya kalkıyor ülkede...

https://goo.gl/2Q6wk2

Korna çalan motorcuya silah çeken maganda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOTORİSK -- 29 Kasım 2017; 4:49:28 >

• Bu videoda 2 adet maganda var. Birisi trafik kurallarına uyup, kaza olan yerde arkadaki sürücüleri dörtlülerle uyarıp hızı azaltan bir sürücü ve onu çileden çıkaran el kol yapan sağa çeken bir maganda motorcu. Bu kamera olayı iyi oldu eskiden sürücüler hep suçlu olurdu şimdi motorcular hep suçlu oluyor. Dün de birisi dibe kadar girmiş trafik tıkalı basıyor da basıyor kornaya. Sanki ambulans arkadaş da insanlar ortalarını açıp ona yol vermek zorunda.
    Öncelikle başlık ve haberin verilme şekline bakalim.

“.... MOTORCUYA....”

Neden özellikle “motorcu” demek zorunda hissetiniz ? Oradaki kisi sıradan bir otomobil sürücüsü de olabilirdi değil mi :)

Motor kullanıcılarının %75’i “bizi farkedin, bize saygı gösterim, biz de variz” edebiyatı ile birlikte evin şımarık küçük çocuğu oldu. Ne yazık ki bu sebeple motorlulara karsi bir önyargım oluşmaya başladı.

Umarim otor kullananlar kendinizi toplarlar, trafikteki otomobil magandaları ile birlikte...

( sözlerimi şahsınıza yönelik algılamayın )
  • Videoyu izlemeden önce motorcu kesin kaşınmıştır dedim, şaşırmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorlulardan nefret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende motorcuyum ama ne yazik ki kafasinda kamera olan genelde bir cengaverlik yada dikkat cekme cabasinda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 29 Kasım 2017; 15:31:27 >
  • Kim ne derse desin arabadaki adam haklı.Sağda yaralı var bu motorcu dandiği sağa geç diye korna çalıyor.Öyle dayıcım dayıcım diye kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Bende motorcuyum ama ne yazik ki kafasinda kask olan genelde bir cengaverlik yada dikkat cekme cabasinda oluyor.

Kafasinda kamera olana laf etseniz anliyim de kafasinda kask olmayana motorcu denmez zaten...

• Dayak yiyen motorcular videoları siliyolar heralde kameradan. Baya bi kaşınmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu videoda 2 adet maganda var. Birisi trafik kurallarına uyup, kaza olan yerde arkadaki sürücüleri dörtlülerle uyarıp hızı azaltan bir sürücü ve onu çileden çıkaran el kol yapan sağa çeken bir maganda motorcu. Bu kamera olayı iyi oldu eskiden sürücüler hep suçlu olurdu şimdi motorcular hep suçlu oluyor. Dün de birisi dibe kadar girmiş trafik tıkalı basıyor da basıyor kornaya. Sanki ambulans arkadaş da insanlar ortalarını açıp ona yol vermek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 29 Kasım 2017; 10:8:30 >
  • Adam trafikte silah çekip koşarak iniyor hala motorcu şöyle böyle muhabbeti. Silah çekiyor lan adam silah.
    İnşallah burda boş boş konuşanlara da denk gelir birgün böyle birisi sonra inşallah burda konu açabilecek seviyede ayrılabilirler o tartışmadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorcularda bu ülkenin insanları, yurdum insanı gibi ters yola da giriyor, emniyet şeridini de kullanıyor (belki bunu daha çok yapıyorlar) şerit takibi ve takip mesafesi konularında sıkıntıları var... Ama beni kızdıran şey bunların hiçbirini yapmıyormuş gibi kaskına kamera takıp trafik polisliğine soyunmaları... İşte böyle yapınca kızıyorum...
  • Yerde adam yatıyor hala sağa çeksene diyor. Hayır adam ani fren yapmak istese yapar sen takip mesafeni ayarlayacaksın bu kadar basit.
  • taşıma ruhsatlı silahım var , bi sakatlık çıkacak diye yanıma almam kolay kolay adamdaki cesarete bak
  • Motorcuda suçlu silahla inende suçlu neresinden izlersen izle videodaki herkes suçlu.. Ee burasi Türkiye.. Boşuna bireysel silahlanmayı savunmuyorum.. Bireysel silahlanma artsa herkesin silahı olsa bak bakalım karşındaki sana silah çekebiliyormu. ABD en basit örneği orda kimse kimseye silah çekemez trafikte çünkü bilirki karşısındaki adamda da silah olma olasılığı yüksektir..

• Adam motorcunun dediği anda sağa çekse diğer araca vuracak.Kafasına kamera takan artistik peşinde.

• şikayette bulunulması durumunda o adamın silah ruhsatı iptal edilir ve bir daha sittin sene bırak taşımayı, bulundurma ruhsatı bile alamaz. belindeki silahı geçerli bir neden olmadan bırak çekmeyi, belinde olduğunu gösterecek şekilde teşhir etmek bile yasaktır.

motorcu haklıdır ya da suçludur, orası ayrı tartışma konusu ama bu ne cüret...
  • Motorcular da çok zorluyor şansını. Kask kamerası varsa eğer %90ı rahat durmuyor.

• ula uşağım adam ölüyo da bu yollarda, diyerek indi arabadan,, sonra silahla kaska vurmuş , bence suç değil, o motorcu kaskla kafa atsa kaskta silah sayılır ,, yani silaha silahla vurmuş sıfır sıkıntı,,

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Bende motorcuyum ama ne yazik ki kafasinda kask olan genelde bir cengaverlik yada dikkat cekme cabasinda oluyor.

Kafasinda kamera olana laf etseniz anliyim de kafasinda kask olmayana motorcu denmez zaten...

Videoyu izlemedim hocam disardaydim.

• Motorlulardan nefret ediyorum. Halen dayilaniyor. Ne pis adamlarsiniz.

• Sık işte be ibret olsun diğerlerine

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.