Şimdi Ara

Korna çalan motorcuya silah çeken maganda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen öyle bi anlık sinir krizi geçirsen bok yolunda hapisi boylarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Hocam belki de olayın büyümemesi için gözdağı vermek istiyor ya da karışındaki kişide de silah vardir diye önlem aliyordur. Sizin mantığınıza göre motorculara silahı çeken cumhurbaskanligi korumaları da "karı".

İyide adam haklıyken haksız duruma düşürdü kendini şimid bu görüntülerle mahkemeye gitse mahkeme motorcu haklı mı değil mi diye bakmayacak kamuya açık alanda ruhsatlı bile olsa bu şekilde silah gösteremez tehdit edemez.
  • Harbi bak çok geçmeden bir tanesinin kamerasını alıp adamı indirip kamerayı kasktan başka bir yere monte edecekler o zaman rahatlayacak motorlular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ben kimseye el kol yapmam. Ülkede ne kadar sığır boş beleş adam olduğu mesajlardan, bu motorcudan ve silah çeken kabadayıdan belli.

Bence siz de dikkat edin yarın bir gün haklı olsanız bile el kol yaparsanız gayrı ihtiyarı böyle hıyarın teki gelip çekip vurabilir.

Yanlış anlamışsınız beni ( ayrıca baya üstünüze alınmışsınız ) trafikte el kol yapmanın karşılığı silah çekmekse eyvallah.

Adam trafiğin ortasında silahla magandalık yapıyor derdiniz hala kamera hala motor....

Trafikte boş yapmayacaksın...

• bu konuda DH'ye bir laf anlatamazsın, her konuda Türkiye de ileri görüşlü ve modern düşünceleri olsalar da motor hakkında çok yobazlar ve sığ görüşlüler, ben bu motorcuyu aklamaya çalışmıyorum ama ne kadar motorcu konusu açılırsa açılsın hemen motorculara saydırmaya başlıyorlar, hep motorcular suçlu. Ne garezleri varsa motorculara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Bu videoda 2 adet maganda var. Birisi trafik kurallarına uyup, kaza olan yerde arkadaki sürücüleri dörtlülerle uyarıp hızı azaltan bir sürücü ve onu çileden çıkaran el kol yapan sağa çeken bir maganda motorcu. Bu kamera olayı iyi oldu eskiden sürücüler hep suçlu olurdu şimdi motorcular hep suçlu oluyor. Dün de birisi dibe kadar girmiş trafik tıkalı basıyor da basıyor kornaya. Sanki ambulans arkadaş da insanlar ortalarını açıp ona yol vermek zorunda.

Aa sizin trafik kurallarından haberiniz yok galiba? Motorcu Harem'den E5'e katılsa, siz Bolu'da arabayı şarampole yuvarlama pahasına o motorcuya yer vermek zorundasınız. Ambulans ile motor karşı karşıya geldiyse, geçiş üstünlüğü tabii ki de motorcuya aittir. Ayrıca motorcular istedikleri yerde motorlu taşıt, istedikleri yerde yaya, istedikleri yerde motosiklet, istedikleri yerde de tren olarak değerlendirilirler. Tren mevzusunu açayım, mesela motorcu arkadaş hız sınırının 50 km/sa olduğu yerden 160 km/sa ile geliyorsa bile, kesinlikle siz durup, yolu kontrol edip, öyle geçeceksiniz. Dur, bak, dinle, geç olayı yani. Ha bir de motorcular herhangi bir T.C. yasasına bağlı değil. Yani plakasız gezebilirler.

• Motorcuların %95'inin aptal olduğunu bu video'dan anlayabilirsiniz.

Fren yaparkende millet bunlara soracak.Adam önünde kaza olur frene basar,önüne kedi,köpek çıkar frene basar.Sen takip mesafeni koru beyin yoksunu herif

Kurallar bir tek otomobillere var sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ben kimseye el kol yapmam. Ülkede ne kadar sığır boş beleş adam olduğu mesajlardan, bu motorcudan ve silah çeken kabadayıdan belli.

Bence siz de dikkat edin yarın bir gün haklı olsanız bile el kol yaparsanız gayrı ihtiyarı böyle hıyarın teki gelip çekip vurabilir.

Yanlış anlamışsınız beni ( ayrıca baya üstünüze alınmışsınız ) trafikte el kol yapmanın karşılığı silah çekmekse eyvallah.

Adam trafiğin ortasında silahla magandalık yapıyor derdiniz hala kamera hala motor....

Trafikte boş yapmayacaksın...

Nasılsın Tuvneracığım?

• olay motorcunun haklı olup olmaması değil aslında konu trafik kurallarıda değil aslında. En ufak tartışmada silah çıkaran insanların içimizde olması. Haklıysan sende haklılığını göster adamca tartış ama silah çekmek seni öldürürüm demek nedir? kusura bakmayın ama ne akdar haklı olursa olsun haksız duruma düşmüş suç teşkil edecek hareket etmiştir zati muhterem şahıs.

Toplumumuzda böyle insanlara öyle yada böyle hak veriyorsa işte zaten ülkece çektiğimiz acıların nedenide bu zıhniyet
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Bana tehdit etmiş gibi gelmedi. Sonuçta kensisine tacizde bulunan birisi var o kişiye silahını direk olarak doğrulamamış. Tabi bu benim fikrim. Kanunda ki yeri farklıysa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Bana tehdit etmiş gibi gelmedi. Sonuçta kensisine tacizde bulunan birisi var o kişiye silahını direk olarak doğrulamamış. Tabi bu benim fikrim. Kanunda ki yeri farklıysa bilemem.

Adam silah çekmiş daha diyorsunuz ki tehdit etmiş gibi gelmedi. Kanundaki yeri farklı tabiki zaten bu silahın ruhsatlı olduğunu bile düşünmüyorum. Suçun niteliği basit tehdit 6 aya kadar hapis cezası verilebilir ayrıca silah ruhsatlıysa bile ruhsat iptali ve silahın mermileriyle iadesini isteyebilir mahkeme
  • Adam silah çekmese %100 motorcunun hayvanlığı. Trafikte birbirinize el kol yapacak, küfür edicek kadar delirdiniz mi? Silah da çeker kafana da sıkar memleket manyak dolu. Basın gidin yolunuza evinize 5 dakika geç girseniz ölmezsiniz ama böyle ölürsünüz. Makas atan hayvanlar da buna tabi.

• Konuda bahsedilen video linkini göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Aralık 2017; 0:51:30 >
  • Ben artık huy edindim hızlı giden ortada araç sollayan plakası olmayan hemen 155. Heryerde denetim var artık elbet birine yakalanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameralar iyi oldu.

İşin ilginç yanı, videoyu çeken, yayınlayan motorcu. yani yayınlarken bile haklı olduğunu düşünüp destek bekliyor. Utanma da yok. Sürekli bi aksiyon yaşasam da yayınlasam derdindeler.

Olur da bi motorcu ile böyle bir durumda kalırsam ilk iş kamerasını almak olur. Çünkü beyin çalışmıyor o esnada. kamerayı alınca belki mantıklı düşünebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

bu konuda DH'ye bir laf anlatamazsın, her konuda Türkiye de ileri görüşlü ve modern düşünceleri olsalar da motor hakkında çok yobazlar ve sığ görüşlüler, ben bu motorcuyu aklamaya çalışmıyorum ama ne kadar motorcu konusu açılırsa açılsın hemen motorculara saydırmaya başlıyorlar, hep motorcular suçlu. Ne garezleri varsa motorculara

hiç bir şey silah çekmesini mazur göstermez. hatalı da olabilir. ben video yu izlemedim. her hatası olana silah mı çekiyoruz ? gelsin adana da silah çeksin o babayiğit. delik deşik ederler onu. oh ya ne güzel valla. herkes alikıran başkesen.

• Bu şovmen, tahrik edici motorculardan ireniyorum. Bitin artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 1 Aralık 2017; 14:41:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.