Şimdi Ara

Korna çalan motorcuya silah çeken maganda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 29 Kasım 2017; 15:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi YouTube' da izlenme peşinde arkadaş arkadan gelen sensin takip mesafesini ayarlamak senin görevin hey Allah'ım ya.

• Yani mis gibi haklısın işte ne silah çekiyorsun kendini haksız duruma sokuyorsun
  • Öncelikle başlık ve haberin verilme şekline bakalim.

“.... MOTORCUYA....”

Neden özellikle “motorcu” demek zorunda hissetiniz ? Oradaki kisi sıradan bir otomobil sürücüsü de olabilirdi değil mi :)

Motor kullanıcılarının %75’i “bizi farkedin, bize saygı gösterim, biz de variz” edebiyatı ile birlikte evin şımarık küçük çocuğu oldu. Ne yazık ki bu sebeple motorlulara karsi bir önyargım oluşmaya başladı.

Umarim otor kullananlar kendinizi toplarlar, trafikteki otomobil magandaları ile birlikte...

( sözlerimi şahsınıza yönelik algılamayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 29 Kasım 2017; 17:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Bende motorcuyum ama ne yazik ki kafasinda kask olan genelde bir cengaverlik yada dikkat cekme cabasinda oluyor.

Kafasinda kamera olana laf etseniz anliyim de kafasinda kask olmayana motorcu denmez zaten...

Videoyu izlemedim hocam disardaydim.

Videoyla alakasi yok dostum. Kafasinda kask olan artistik pesinde demissin ama motorcunun kafasinda kask olur zaten dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek ki neymiş? Ota oka korna calmamak gerekmiş. Elin yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanarmis. Kimse kusura bakmasın ama motorunun haklisi olmaz.

• otomobil surucusu % 100 hatali

cok iyi davranmis,aksine motorcunun topuklarina sikmasi lazimdi cunku.
  • Motorcu bir de artistleniyor çakal yalnız arabadaki bebenin elindeki kurusıkı büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girme adamın arabasının kıçına. Ne halt yemeye yaklaşıyorsun? Bir de artis artis laflar. Silah çekme versin internete kendisi kepaze olsun. Yok sağa yaklaş bilmem ne? Sana ne kardeşim acil bir durum oldu duracağım ne işin var arkamda.
  • Yalnız motorcunun hadi sıksana dercesine ısrarı haketmiş dedirtiyor.

• Yine bir artist motorcu videosu

• Aklıma şu geldi;

Adam gibi motorcu arkadaşlar var saygım sonsuz ama çoğunun ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
    "Hani hızlı geliyorlar ya kontrol amaçlı" ulan o adamlar silahsız inse kabadayı kesilirdi o motorcu tayfa. Herkese anlayacağı dil.
    Trafikte herkes tehlikeli olabildiğince alttan alıp Ya Allah Bismillah diyip yola devam etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 29 Kasım 2017; 21:20:2 >

• go pro çıktı bunlar azdı böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında silah, çakı, satır, kılıç taşıyan ve bunu en ufak bir öfke de gösteren herif, karının tekidir..Delikanlı değildir, yumruğuna değil, çeliğe güvenendir
  • Kafasına aksiyon kamerası takıp prim kasanlardan gına geldi artık.
    Bazılarıda başlamış yok motorcu hatalı yok şu. Önyargıya gel hele.
    Evet bazen motorcular bokunu çıkarıyor örnek bu video.
    Kafasına kask takmayanlar, teker yapıp kız tavlayacağını düşünen,
    motogp izleyip gaza gelip virajda yatmaya çalışırken patlayanlar vs diye uzar gider.
    Peki araç kullananlar çokmu sakin yada düzgün.
    Adam motoru sol şeritte sıkıştırıyo neymiş kenardan gidecekmiş.
    sen sinyal vermeden sağa sola dal, motoru araç olarak görme,
    yollar benim edasıyla ortalayıp git sonra motorcular çete.
    her iki tarafında hataları oluyo genelleyip ayrımclık yaratmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Adam trafikte silah çekip koşarak iniyor hala motorcu şöyle böyle muhabbeti. Silah çekiyor lan adam silah.
    İnşallah burda boş boş konuşanlara da denk gelir birgün böyle birisi sonra inşallah burda konu açabilecek seviyede ayrılabilirler o tartışmadan.

Boşu boşuna adama korna çalıp el kol hareketleri yapan bu kask ve kamera delikanlısına silah çekmiş, adam gibi yolunda gidene değil. Umarım dediğin tarzda biri ile sen karşılaşırsın.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Ben kimseye el kol yapmam. Ülkede ne kadar sığır boş beleş adam olduğu mesajlardan, bu motorcudan ve silah çeken kabadayıdan belli.

Bence siz de dikkat edin yarın bir gün haklı olsanız bile el kol yaparsanız gayrı ihtiyarı böyle hıyarın teki gelip çekip vurabilir.

Yanlış anlamışsınız beni ( ayrıca baya üstünüze alınmışsınız ) trafikte el kol yapmanın karşılığı silah çekmekse eyvallah.

Adam trafiğin ortasında silahla magandalık yapıyor derdiniz hala kamera hala motor....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ben kimseye el kol yapmam. Ülkede ne kadar sığır boş beleş adam olduğu mesajlardan, bu motorcudan ve silah çeken kabadayıdan belli.

Bence siz de dikkat edin yarın bir gün haklı olsanız bile el kol yaparsanız gayrı ihtiyarı böyle hıyarın teki gelip çekip vurabilir.

Yanlış anlamışsınız beni ( ayrıca baya üstünüze alınmışsınız ) trafikte el kol yapmanın karşılığı silah çekmekse eyvallah.

Adam trafiğin ortasında silahla magandalık yapıyor derdiniz hala kamera hala motor....

Benim derdim motorcular ya da ekipmanları değil, ben size de el kol yaparsınız demedim, silahı da onaylamıyorum ama bu adam bildiğin kaşınmış, boşu boşuna da el kol yapmış. Siz de onu savunuyor gibi yazmışsınız.
  • Bence iyi yapmiş silah çekmekle.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam belki de olayın büyümemesi için gözdağı vermek istiyor ya da karışındaki kişide de silah vardir diye önlem aliyordur. Sizin mantığınıza göre motorculara silahı çeken cumhurbaskanligi korumaları da "karı".

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.