Bildirim
Hella Pagid disk balata aldım nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hayırlı olsun hocam sizde audi vardı galiba kaça mal oldu disk balata
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hella pagid iyi markadır. benim arabamda da aynı balata var.
-
Gayet iyi ferodo dan daha iyi bence hatta 2. Değişimde vag grubu orijinalde ferodo kullanıyor diye ferodo taktım cayır cayır ötmeye başladı frenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön balatalarımı 2021 demi 2022 de mi ney ferodo taktırmıştım ve zerre memnun kalmadım. Kesinlikle ferodoyu bende tavsiye etmiyorum. Diskinide balatasınıda almam. Rodajı düzgün yaptığım halde sesi kesilmedi ve yüksek hızlarda ani frenlemeler sonrasında ötmesi daha fazla artıyordu.
Özellikle böyle kırmızı ışığa yaklaşıp tam durmaya yakın hızlarda inanılmaz ötüyodu. Bakalım hella deniyeceğim umarım iyi çıkar.
Yalnız frende başka sıkıntılarda var çok ani basınca sağa doğru atıyor araba. Fren merkezi vs westinghouse iyice derinlere kadar bi onarım yaptırmam lazımda bakalım. Fren pedalı hissiyatından hiç memnun değillim boşluk var havasını aldırmama rağmen. Zaten sabahları fren pedalını şişmiş bi şekilde buluyodum
Orjinali ile orjinalini üreten markanın yan sanayi ürünü aynı değil.
-
11.000 tuttu hepsi
Sanırım bunlarda ötme sorunu vardı deneyip bizimle paylaşın. Orj8nal disk8n yerini hiçbir marka tutmaz.
Audi logolu servisten disk alman lazımdı , diğerleri titreme sorunu çıkartabilir
Ucuz yollu iyi balata istiyorsan Zegen balata tavsiye edrrim.
Ama orjinal diskin alternatifi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Şubat 2025; 18:2:46 >
İnşallah ötme vesaire olmaz tecrübelerinizi aktarirsaniz memnun oluruz
-
bella hadid okudum.
-
-
Hocam tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim
Dediğiniz gibi birkaç bin km geçmeden ötme olayı pek belli olmuyor ama inşallah da ötmez
Birde fren hidroliği değişir ise pedal dozajlamasi de daha hisli oluyor
Hella pagid balatayi bmw f30 aracimizda kullanmistik, 20bin km kullanimda bir ses ya da ötme yapmadi. Acikcasi memnun kaldik.
İyi markadır, sorun çıkarmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X