Şimdi Ara

Hellfire Mythıc Garrison

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hellfire Mythıc Garrison kutusu gelmesi ıcın kaç tane mythıc boss kesılmesı lazım?

• forum terbiyesini bir türlü öğrenemediniz. bu kadar basit şeyler için forumu kirletmeyin.

Hellfire Mythıc Garrison
  • Düşününce wowhead varken herhangi bir forumu kullanmanın bir manası yok zaten. Wowhead varken buraya ne gerek var? Bu forumun tek işlevi mount düşürenlerin konu açması değildir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Bu forum sisteminden para kazananlar ne yapacaklar peki ? Tamam cevapları wow head'de olan şeyler için gerek yok, burada konu açılmasına. İngilizce de sıkıntı varsa bile türkçe rehber illa ki bulunuyor. Bulunamasa bile sözlük denen şey var. Hadi oradan da yardım gelmediği vakit cümle çevirisi yapan siteler var.

Uzun lafın kısası forum olmalı. Ben bu forum sayesinde tanıştım bir çok yeni insan ile. Her ne kadar kızsak da wow'a yeni başlayanlar için türkçe kaynak gerekli ki yeteri kadar da mevcut piyasada.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Senin forumdaki PvP konusu sayesinde öğrendim bildiklerimi.

Forum gerekli.Hem sosyal çevre genişliyor hem de oyun bilgileri.

Gözden kaçırdığımız küçük şeyleri bile tekrar açılan konular sayesinde öğrenebiliyoruz.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Yani her boyayı boyadık bi fıstık yeşili kaldı Bize ne olum forumdan, kim para kazanıyorsa kazansın. Bana kalırsa WoWHead varken burada bu çeşit bir konu açmak saçma, WoWHead'de 30 saniyede öğreneceğin bir şey bu. Burda konuya gelen ilk yanıt bir saat sonra atılmış, yediğin azar da cabası Ne demeye uğraşırsın böyle şeylerle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Yani her boyayı boyadık bi fıstık yeşili kaldı Bize ne olum forumdan, kim para kazanıyorsa kazansın. Bana kalırsa WoWHead varken burada bu çeşit bir konu açmak saçma, WoWHead'de 30 saniyede öğreneceğin bir şey bu. Burda konuya gelen ilk yanıt bir saat sonra atılmış, yediğin azar da cabası Ne demeye uğraşırsın böyle şeylerle?

Böyle konular olmasa idi nasıl tanışacaktım ben insanlar ile, hı ??? Galiba bende diğer rütbeli agabeylerim gibi aynı süreçten geçtim

• Bence forumlar trollemek i,in vardır, trollerken eglenmek için ve friendly ortam

Buda böyle bir Türkçe işte, çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Bu forum sisteminden para kazananlar ne yapacaklar peki ? Tamam cevapları wow head'de olan şeyler için gerek yok, burada konu açılmasına. İngilizce de sıkıntı varsa bile türkçe rehber illa ki bulunuyor. Bulunamasa bile sözlük denen şey var. Hadi oradan da yardım gelmediği vakit cümle çevirisi yapan siteler var.

Uzun lafın kısası forum olmalı. Ben bu forum sayesinde tanıştım bir çok yeni insan ile. Her ne kadar kızsak da wow'a yeni başlayanlar için türkçe kaynak gerekli ki yeteri kadar da mevcut piyasada.

Ben de onu diyorum işte, konuya wowhead linki vermenin bir mantığı yok. Oyle dusunceksek foruma gerek yok o zaman demeye getirdim.

• Forumun amacı google niyetine kullanmaktır. Oraya yazanana kadar burda konu aç işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Düşününce wowhead varken herhangi bir forumu kullanmanın bir manası yok zaten. Wowhead varken buraya ne gerek var? Bu forumun tek işlevi mount düşürenlerin konu açması değildir herhalde.

forumun amacı bilgi, duygu, düşünce paylaşımıdır. tabi ki kafasına takılan bir şey olduğunda insanlar foruma başlık açıp soru sorabilirler ama bazı arkadaşlar forumu müşteri hizmetleri olarak görüyorlar. o kadar basit şeyleri bize soracaklarsa versinler hesabı biz oynayalım bari.

insanlar önce kendi işleri için kendileri zaman ayırsınlar. araştırma yapmadan foruma başlık açmak saygısızlıktır. onun zamanı değerli de bizimki değersiz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.