Şimdi Ara

HELP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kapak {özel bir adı varsa da bilmiyorum.kapak işte :)) } geri çektikten sonra
    ileri ittiğimde biraz havada kalıyor sanki.tam kapağın birleşim noktasındaki
    paralel parçanın üzerine dokunduğumda tık diye bir ses geliyor ve oturuyor.bu normal mi?
    yoksa sadece benim telefonumda mı var?

• bana cevap verecek bir hayır sever yok mu oralarda :))
  • DOSTUM NORMAL YERINE OTURMASI ICIN TIK SESI GELIR NORMAL ZORLAMADIGIN SURECE BIR SORUN YOK
  • yerine oturması için tık sesinin gelmesi normal.
    fakat yerine kendiliğinden oturmaması, özel bir müdahale
    gerektirmesi normal mi asıl merak ettiğim buydu.
    yinede teşekkürler davut_c20..........

ayrıca burdan samsung bölümündeki
    örnek alınası arkadaşlara selamlar.sizin kıymetinizi
    geç anladım arkadaşlar."telefon alma, sorduğun sorulara
    cevap verecek telefon arkadaşları al önce" demişler.çok doğru.
    ama artık çok geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARANLIK_ -- 15 Kasım 2006; 8:04:50 >
  • Arkadaşım HELP nedir?

Türkçe bilmiyor musun? Yok efendim İngilizce'yi çok iyi biliyorum diyorsan git yabancı forumda konu aç, oradakilerden yardım al.

Lütfen arkadaşlar,dilimiz silinmek üzere...
  • Power7Gear bunun konuyla alakasını öğrenebilirmiyim????cevap vereceksen ver vermiceksen boşuna msj yazma !
  • Arkdaşlar gereksiz polemiklere girmeye gerek yok...Lütfen daha sakin olalım...
    @_KARANLIK_ dostum kapağı ittirdiğinde yerine oturması lazım...Ama anlattığın kadarıyla başka bir yere elle temas ettikten sonra yerine oturuyor yani ittirme işleminin dışında başka bir işlem yapıyorsun...Bu normal değil ya sorunlu bir cihaz ya da vidalarıyla küçük bi ayar yapılması gerekiyor...Servise götürürsen kısa sürede çözeceklerini tahmin ediyorum...Bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 16 Kasım 2006; 17:46:34 >
  • Ne demek ne alakası var.

Alakasının idrak edemeyenler bu durumda zaten.
  • powergear'a katılıyorum. Burası türkiye. Dilimiz türkçe. Help'te neyin nesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Power7Gear

Ne demek ne alakası var.

Alakasının idrak edemeyenler bu durumda zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.