Bildirim
HELP ağa hdd bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben de bağlamak istiyorum. yardım edecek var mı? -
agdan hd nin gozukebilmesi icin hdd kullanacak ve samba serverla paylasima acacak islemci gucu olan bir sey lazim. pc olmak zorunda degil. ethernet cikisli harici hdd kutulari mevcut. normal hd kutusuna nazaran baya pahalilar. ufak ofisler icin icine 2 yada 4hdd koyulabilen kutularda var.
diger bi cozumde usb portu olan wireless router yada modemler. bende asus 500gp wireless router var usb ile 320gb harici hdd bagli. linksys ve us roboticsin de benzer ozellikli modelleri mevcut. bide adsl model olarak asus 600g var. dis kasasi 500gp ile ayni ama ici tamamen farkli. bunlara usb hd bagliyarak network hdd yapabilirsiniz. ama cok yuksek hizlar varmiyorlar en yuksek hizi 2-3mb/s civari oluyor. asus 500gp ile bi artida (600g de varmi bilmiyorum) harici diske torrent dowload yaptirabiliyorsunuz. -
peki asus 500gp modeminde 2 tane usb giriş yeri war.. ben adaptörlü bir usb coklayıcı olsam 10 tane hard diski baglasam calısır mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X