Şimdi Ara

Help Me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen bu konuda yardım edin daha öncede yazdım fakat cevaplayan olmadı elimde bir tane vtech ekran la ses onboard anakart var bilgisayarı açtığımda building dmi. deyip duruyor ....biostan herşeyi denedim olmadı. lütfen her türlü fikrinizi yazın..[drctr]

• işletim sistemin nedir ve yaptığın işlemleri detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.kolay gelsin.
  • benim öğrenmk istediğim bunun donanımdan mı yoksa yazılımdan mı eğer windowstansa hemen uçurayım hiç problem değil işletim sistemi win98 hardisk iptal ettim yine işe yaramadı lütfen bir çare yoksa burslarım gidecek
  • daha önce sorunsuz bir şekilde çalışıyor muydu sistemin
    yoksa makineyi yeni mi aldın?
  • daha önce sorunsuz bir şekilde çalışıyor muydu sistemin
    yoksa makineyi yeni mi aldın?
  • bios uptade dene dostum normalde o hatayı disk verir fakat yazdığına göre diskide cıkarttığında aynı hatayı vermiş biosu uptade dene eğer o boarda atamassan başka bir board bulabilirsen onun üzerinde atmayı dene.
  • bios update yapmadan önce anakart cmos clear yap en son çare bios update kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nurus Me Too
    4 yıl önce açıldı
    You got me waiting on tides
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce dejavumm'un dediği gibi bios update dene halen aynı hatayı verirse ozaman parçalarını çıkarıp tek tek dene çünkü donanımsal bir sorunmuş gibi gözüküyor sana kolay gelsin
  • teşekürler herkese bakayım bir tane uygun anakart bulabilirsem bios update edecem herkese teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.