Şimdi Ara

Help me to escape

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi arıyorum.Kasarken eğlenebileceğim.Hertürlü yaratığı kesebileceğim.Seti düzgün defansesi v.s si düzgün CZ de yapabilecek 1vs1 de iş yapacak bi char.işte o ne ? :>

• işte onun ismini kimse bilmiyo
  • b.p.
  • Valla herkesin zevki farklı kimi bp ister kimi mage...Ama bana kalırsa archer en iyisi özellikle +70den sonra kasmak çok zevkli ve eylenceli oluyor şunu bilinki okçu=koxper değildir kendi alnının teriyle kasan çok okçu tanıyorum bence archer ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 11 Şubat 2007; 17:54:33 >
  • Forever Warrior
  • rogueden şaşma vsden kaçma

bu arada escape demekle ne kastettin onu anlamadım
  • Bp dediğiniz str priest mi :D Warrior hiç oynamadım o nasil :> archer severim 44 archerm war counter strike aclicak az kaldi nasil bişi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You got me waiting on tides
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle asasin çünkü ek damage vb bişi yedimi sadece rogueler minor basarak ayakta kalabilir warior veya mageye 2 kişi daldı ve ser 500-600 çakıolar warior veya mage sadece pot içebilir ve sonunda town atmadığı veya bi yardım gelmediği sürece yatar ama rogue hem mınor hem potla canını yüksek tutar bide mınor combo biliosa tmm.... bide kaçarken hem mınor yapar hep pot içer hemde lf si var bu yönden dierlerinden daha hızlı gideceğinden çok rahat kacar ayrıca en ii ks yi asasin yapar... azcık canı kalır adamın waior 2 vuruşta indirrir o canı ama asasin bi spıke ile indirebilir.. ayrıca asasin den korunmak için dd gerekli dd ise zor bulunan bi item ama bi spear defansı bulmak zor deil
  • Ya başlık ''help me to escape'' ile bunun ne alakası var help me to escape in ne olduğunu bilmeden sırf özentilik için yapıyosun şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 11 Şubat 2007; 18:26:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.