Şimdi Ara

HELP ME!!!!! YOKSA KAFAYI YİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce bilgisayarım yavaşlamaya hatta kitlenmeye başladı bilgisayarımın özellikleri zaten imzamda var.neyse daha önceden windows açılış çubuğu 1 tur atarken şimdi neredeyse 10 tur atıyor.format atıp tekrar yükledim. ama yine olmadı msn de web camı açarken aniden kitleniyo neredeyse 5-6 dakika düzelmiyor.açılırken harddiskten sandi ufak bir çiviyi tahtaya vururmuş gibi ses çıkartıyor aralıklı halde ramleri değiştirdim yine olmadı.FORMAT ATINCA BİRŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ WİNDOWS KURULURKEN ÇEYREK TUR ATAN WİNDOWS ÇUBUĞU .ANAKART SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEDİKTEN SONRA 4 TUR ATTI.BİR ÖNERİSİ OLAN NE OLUR, YARDIM EDİN.....

• quote:

Orjinalden alıntı: NGeN

birkaç gün önce bilgisayarım yavaşlamaya hatta kitlenmeye başladı bilgisayarımın özellikleri zaten imzamda var.neyse daha önceden windows açılış çubuğu 1 tur atarken şimdi neredeyse 10 tur atıyor.format atıp tekrar yükledim. ama yine olmadı msn de web camı açarken aniden kitleniyo neredeyse 5-6 dakika düzelmiyor.açılırken harddiskten sandi ufak bir çiviyi tahtaya vururmuş gibi ses çıkartıyor aralıklı halde ramleri değiştirdim yine olmadı.FORMAT ATINCA BİRŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ WİNDOWS KURULURKEN ÇEYREK TUR ATAN WİNDOWS ÇUBUĞU .ANAKART SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEDİKTEN SONRA 4 TUR ATTI.BİR ÖNERİSİ OLAN NE OLUR, YARDIM EDİN.....
    ram lerı sıfır alıpmı denedın.eger oyleyse harddısk de sorun var.galıba sektor kacırıyo.yada okuyucu kafa dısk uzerınde tahrıbat yapıyo.
    dısk bırlestırme de dısk te bozuk kesım varmı
    hdd nın guc kablosunada bı bakıver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Nisan 2006; 0:44:55 >

• bilgisayarım ğ tıklayıp >özellikler> donanım>aygıt yönetisinden
    nvidia sata controllerine baktığımda, sata 1 1,5 yazıyor altta sata2 3gb var seçiyorum yeniden başlatıyorum, aynısı oluyor
    anakart sürücüsünü yükleyen kadar sata 2 gibi çalışıyor, ne oluyorsa sürücüyü yüklediktn sonra oluyor herşey
  • arkadaş tam seninki gibi olmasada aynı sorunlar bende de baş göstermeye başladı bi programı açarken beklemeler ve hdd den gelen tık tık sesleri msn task bar da iken bile tıkladığımda eskisine nazaran çok geç gelior bende anlamadım yawww bize yardım edin yaa trojan den şüpheleniorum ama acaba demeden de edemiorum?
  • arkadaşlar ben ankart yada harddiskten şüpheleniyorum. acaba hangisi ama???????????
    bilenler ve bu işin uzmanları lütfen yardımmmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.