Şimdi Ara

help pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dayım oğluna telefon alacaktı gitmiş televizyonda gördüğü 1000 liradan 200 liraya telefonlardan almış telefon bozuk çıkmış gitmişler bi telefoncudan bi telefon almışlar s3 mini diye ama fake olduğu baya belli(telefon açılırken Samsung simgesi gelmiyor mobomarket mobo genie clean master telefondan silinmiyor sistem uygulamasi diye Rami toplam 180 MB falan gösteriyor gibi gibi). Simdi çocuğu üzmek istemiyorum ama soylemezsem de sonra çok üzülür diye düşünüyorum, dayım anlarsa daha bi kotu olur 720 lira vermişler s3 mini replikasina, zaten maddi durumları super değil kari koca öğretmen nabicam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapacağın en iyi şey fatura varsa şikayet etmek paranızı geri alırsınız dayınla konuşmanı öneririm
  • Dayı size kitlemisler dicen ne diceksin astira vista beybi mi dicen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hayır bi arayıp sorsa beni boyle olmicak, biraz olsun bubisten anladigimi biliyor

• Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    Tatile gittikleri yerden almışlar telefonu, İzmir Mordoğan da

İstanbulda yaşıyor kendileri

• Konuyla alakası yok ama aylık 6000 lira civarında para alıyor ikisi toplam ve maddi durumlarının iyi olmadığından bahsetmişsin.
    Bu devirde çok iyi para bence.
  • 6000 olmadığına eminim rehber öğretmen maaşı 1900 civarı olmalı sınıf öğretmeni maaşını bilmiyorum ama 3000 var midir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Meksika karteli

6000 olmadığına eminim rehber öğretmen maaşı 1900 civarı olmalı sınıf öğretmeni maaşını bilmiyorum ama 3000 var midir ki

En çok sınıf öğretmenleri alıyor diye biliyorum.Nerden baksan eve bir 5 bin lira giriyor.
    200 liralık telefon ya da 2.el telefon bana garip geldi açıkçası.
  • Bana da garip geldi

• Putin vodka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.