Şimdi Ara

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
42
Favori
37.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link verirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeganeCC M kullanıcısına yanıt
    selamünAleyküm fiyat nedir ustam kargo dahil acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Ben direk telefonla irtibat kuruyorum
    Çavuşoğlu Tahin

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    1kg 30Tl kargo alıcıya ait.
  • Arkadaşlar her hafta kasımpaşa kastamonu organik pazarına giderim orada konyalı bi dayı var göktepe tahini satar pekmezide kendisi yapr ve satar yolu düşen alabilir 3 yıldır ondan alırım...
    İlginçtir ama balat dada bi kaç tane satan yer var ve eminönünde bulbilirsiniz... olaki alamayan olursa bana mesaj atsın ben ona alıyım kendime alırken gelsin eyüp/fatih ten benden alsın ben kğ. ı (teneke kıtu 800 gr sanırım net) 15 liradan alıyorum pazardan göktepeyi
    Genel tüketim için defaten dink gıda alışverişlerimde oldu daha öncede yazdım iyi esnaf efendi insanlar orta kalite ürünleri var... taze yolluyorlar ürünü sorun yok ama kıcam sert öyle ağızda eriyen tarz değil taş helva gibi de değil trabzon helvası gibide ama kötü mü değil orta kalite...
    Çok bekletilmeden çabuk tüketilmeli ben haftalık 1 kiloya yakın tüketiyorum tahin/ helva vs artık kompedanı oldum diyebilirim
    Mesela tahinle yemek için en güzel pekmez bence amasya ve malatya yöresinin pekmezi
    O keskin koku olmuyor biliyorsunuz pekmez toprağı çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 16 Kasım 2016; 22:39:48 >

• Şu Bozkır sitesi sesimizi duysada,kargosuz paketler yapsa..Mesela 2 kg.tahin alana kargo bedava vb. gibi

Satışlara yetişemezdi bence
  • serden kullanıcısına yanıt
    n11 de mağazası var kampanyalarla birleştrilebilir
    http://www.n11.com/magaza/bozkirtahini
  • N11 mağazası kargoyu fiyata bindirip ücretsiz kargo demiş

göktepe kepekli alacaklar toplanalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben varım Kargo dahil 1 kg. 16 tl. veririm.veya 2 KG. 30 tl.
  • Arkadaşlar bir Konyalı olarak Kalaycıoğlu çifte kavrulmuş tahinlerini öneririm konuda bahsedilen markalarda iyi fakat bana göre Kalaycıoğlu bir tık önde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz konyada marketlerden bu tahminleri 1750 gr teneke kutularda 18-22 tl aralığında alıyoruz. Firmaların internet siteleri var. Oradan telefon ile iletişim kurun, ve korkmayın 2 kilo felan değil 10 kilo alın kargoya fazla para vermemiş olursunuz. Aklıma gelenler kalaycıoğlu, Mehmet çavuş, güleroğlu, göktepe, karabacak.. alın afiyetle tüketin..

• Konu biraz tahine kaymış ama Dink Gıda'dan yeni bir ürün daha

Çikolatalı Sarma Tahin Helva... Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava

Kargo falan hep bedava zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinkgida -- 17 Kasım 2016; 16:7:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Arkadaşlar her hafta kasımpaşa kastamonu organik pazarına giderim orada konyalı bi dayı var göktepe tahini satar pekmezide kendisi yapr ve satar yolu düşen alabilir 3 yıldır ondan alırım...
    İlginçtir ama balat dada bi kaç tane satan yer var ve eminönünde bulbilirsiniz... olaki alamayan olursa bana mesaj atsın ben ona alıyım kendime alırken gelsin eyüp/fatih ten benden alsın ben kğ. ı (teneke kıtu 800 gr sanırım net) 15 liradan alıyorum pazardan göktepeyi
    Genel tüketim için defaten dink gıda alışverişlerimde oldu daha öncede yazdım iyi esnaf efendi insanlar orta kalite ürünleri var... taze yolluyorlar ürünü sorun yok ama kıcam sert öyle ağızda eriyen tarz değil taş helva gibi de değil trabzon helvası gibide ama kötü mü değil orta kalite...
    Çok bekletilmeden çabuk tüketilmeli ben haftalık 1 kiloya yakın tüketiyorum tahin/ helva vs artık kompedanı oldum diyebilirim
    Mesela tahinle yemek için en güzel pekmez bence amasya ve malatya yöresinin pekmezi
    O keskin koku olmuyor biliyorsunuz pekmez toprağı çok önemli

bu pekmez toprağında asbest denilen kanserojen madde bulunuyormuş hatta bu madde bir dönem otomobillerin fren balatalatrında kullanılırmış kanserojen olduğu ortaya çıkınca kullanılmamaya başlanmış pekmezde de bu maddenin kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz gelişi güzel meyvesi olan herkez pekmez yapıyor köylülerin yaptığı doğal gözüksede bir denetim olmaksızın yapılınca bana tehlikeli geliyor

• Konyalı olarak önerim Göktepe ve Karabacak kepeksiz tahinleridir.

• Arkadaşlar firma bu Mustafa Bey'le irtibata geçerseniz yardımcı oluyor Aras kargo ile ücretsiz gönderim yapıyor.

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: makcelik

Arkadaşlar firma bu Mustafa Bey'le irtibata geçerseniz yardımcı oluyor Aras kargo ile ücretsiz gönderim yapıyor.

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava

Usta tavsiyeniz üzere Mustafa Turgut ile konuşup sipariş verdim geldiğinde burdan yorumlarimi yazarim

• madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tahinden memnun kalacağınıza eminim ben kendime kızıyorum daha önce neden bulamadım bu tahinleri diye, diğer ürünleri için yorumu alıp tüketecek kişilere bırakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: netkral42

Torku candır keske diger firmalarda torku gibi dogali dusunse.Cocuga yedirirken 10 kere icindekilere bakmadan birsey veremiyoruz ne yazik ki.

Torku çikolata ve bisküvi için bende sizin gibi düşünüyorum severek tüketiyorum ancak süt özellikle günlük sütü çok garipti migrostan denemek için aldım garip bir tadı vardı süt değilde kimyasal tadı gibi denediniz mi hiç?

torku eskisi gibi değil öyle canlığı falan da kalmadı pek..
    fiyatları şişirdi iyice ayrıca kaliteyi de bozmaya başladı..
    banada çikolata kremasına şeker basıyor artık bol bol..ne hikmetse..
    ayrıca bide bir türlü ürünlerinde aynı lezzet oranını tutturamıyor..
    çubuk krakeri mesele 10 sefer değiştirdi bir karar veremedi...
    taç krakeri önce tuzlu çıkardı olmadı tuzu azalttı şimdi hepten kaldırdı aynı paket için daha bunlar
    bi sorun var üretim bölümünde..

En son Torku tahin helvası aldım iyidir diye hiç güzel değildi, bariz şeker tadı vardı ve neredeyse hiç tahin tadı yoktu. Koska'ya devam :/

• 500gr cevizli tahinli helva aldım Dink'ten Koska'ya bin basar bana göre. Koska'nın o eski yumuşak ve mis kokulu helvası kalmadı. Bu fiyata piyasada alınabilecek en güzel helva budur. Bu fiyata ücretsiz kargo ve daha kaliteli ürün bulamazsınız der, kesin denemenizi tavsiye ederim pişman olmazsınız. Olursanız bana gönderin ürünü ben yerim.
  • Mardinde davut selim urunlerini tavsiye ederim. İnternet sitesinden siparis verebiliyosunuz. Fiyatlari da makul.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.