Şimdi Ara

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
42
Favori
37.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim kepekli olanda susam kabuklarının tamamı alınmıyor, biraz daha yoğun kıvamlı oluyor.
  • Katkısız, % 100 doğal, tamamı çekirdekli üzümden resmi kurum tarafından üretilmiş güvenilir pekmez yemek isteyen arkadaşlar yolunuz Manisa Merkezden geçerse "Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü" 'nce satılan pekmezi deneyebilirler. Fiyatı 500 ml cam kavanoz (600 gr) = 7,00.- TL (20 adet üzeri alımlarda 6,00.-TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkumuz45 -- 22 Kasım 2016; 13:33:10 >
  • arkadaşlar kanınıza girmek gibi olmasın ama şu n11'de satılan tahini bugünkü bkm ekspress 30/20 iadesi ile alabiliriz
    gerçi 10 liralık başka bir şey daha eklemek lazım ama öyle bir fikir geldi aklıma
  • a. tatlıcı markasını b.düzü tarafında buldum isteyene tarif edebilirim, henüz tadına bakmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • migros anadolu lezzetleri markasıyla bozkır tahini satmaya başlamış ama fiyatı çok soğuk

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/57904621-30482-anadolu-lezzetleri-konya-bozkir-tahini-360-g
  • Tahin helvasını biraz ısıtarak deneyen oldu? Tadı nasıl olur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Tahin helvasını biraz ısıtarak deneyen oldu? Tadı nasıl olur acaba?

O iş öyle olmaz helvayı ısıtırsan yanar şeker sertleşir o tahin helvadını ezeceksin üstüne tahin koyacaksın ama tahinin üstünde biriken yağlı kısmıda olacak kuru olmayacak yani sonra helva ile tahini karıştıracaksın toprak kaba koyup ısıtacaksın ama sakın mikro da yapma kıtır kıtır olur hafif ateşte ısıtacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 7 Aralık 2016; 21:08:42 >
  • 50kg helva lazım. en ucuz neresi ? ucuzu lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

50kg helva lazım. en ucuz neresi ? ucuzu lazım

Hem ucuz hem tadı güzel dink gıda dan alabilirsin
    Kendileri ile alakam yoktur alışverişlerimde en ufak sıkıntı yaşatmamaları ve her zaman hediye yollamaları beni kendilerinden alışverişe itmektedir
    1 liralık üründede kargo bedava

http://shop.dinkgida.com.tr/?mdl=Urunler&Kat=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 7 Aralık 2016; 21:10:07 >
  • arkadaşlar bozkır tahinini uygun olarak nereden temin edebiliriz
    hangi siteden alabiliriz 5 kilo kepekli alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

50kg helva lazım. en ucuz neresi ? ucuzu lazım

http://www.gurbuzlerkuruyemis.com.tr/urun/sade-helva-5000-gr_1566.aspx?CatId=270

Kilosu 7 lira...Daha ucuzu var mı bilemem...
  • [code]KAMPANYALI FİYAT 5 KG TAHİN İÇİN: ÜCRETSİZ KARGO 5 KG TAHİN 90 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakkal34

arkadaşlar bozkır tahinini uygun olarak nereden temin edebiliriz
    hangi siteden alabiliriz 5 kilo kepekli alabilirim

hocam torku'nun var bozkır tahini. yanlış hatırlamıyorsam 15.50 lira.. bulunduğunuz yerde torku doğrudan mağazası varsa oradan bulabilirsiniz.. diğer marketlerde var mı bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkirtahin

[code]KAMPANYALI FİYAT 5 KG TAHİN İÇİN: ÜCRETSİZ KARGO 5 KG TAHİN 90 TL.

Süper kampanya olmuş (!)
    Normalde
    Bozkır/Dere köyü tahini kilosu 10TL
    Bozkır/Sorkun köyü Tahini kilosu 13 TL
    Sizde 5 kilo 90 TL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 19 Aralık 2016; 22:33:0 >
  • O nasıl kampanya be üstat kamyon yanaştırsak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Süper kampanya olmuş (!)
    Normalde

POLEMİĞE GİRMEYE GEREK YOK AMA MADEM YAZMIŞSSIN FİYATLARI BÖYLE YAZMA İLE OLMAZ YAZARAK OLSA BENDE 8 TL DEN YAZARDIM. İCRAATA BAKMAK LAZIM...HOCAM GENELDE İSTANBULDAN SİPARİŞ İSTİYORLAR. KİLOSUNU 13 TL DEN ALIP GÖNDEREBİLİRSENİZ SÜPER OLACAK. AYRICA BİLGİLERİNİZ 13 TL*5 KG=65 HER 5KG SİPARİŞİNİZE SİZE DE 10 TL GÖNDEREBİLİRİM.
  • Okyay'a göre nasıl tahini.
  • ne anlatyorsunuz ve neden büyük harf kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Süper kampanya olmuş (!)
    Normalde

POLEMİĞE GİRMEYE GEREK YOK AMA MADEM YAZMIŞSSIN FİYATLARI BÖYLE YAZMA İLE OLMAZ YAZARAK OLSA BENDE 8 TL DEN YAZARDIM. İCRAATA BAKMAK LAZIM...HOCAM GENELDE İSTANBULDAN SİPARİŞ İSTİYORLAR. KİLOSUNU 13 TL DEN ALIP GÖNDEREBİLİRSENİZ SÜPER OLACAK. AYRICA BİLGİLERİNİZ 13 TL*5 KG=65 HER 5KG SİPARİŞİNİZE SİZE DE 10 TL GÖNDEREBİLİRİM.

Siz yanlış anlamışsınız ben tahin satmıyorum sadece piyasa fiyatını yazdım. "Kampanya" diye fahiş fiyata satmanız yanlış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Süper kampanya olmuş (!)
    Normalde

Siz yanlış anlamışsınız ben tahin satmıyorum sadece piyasa fiyatını yazdım. "Kampanya" diye fahiş fiyata satmanız yanlış.

yanlış anlaşılacak birşey yok. bende diyorum ki piyasada varsa istanbul teslim ya da TÜRKİYE nin herhangi bir iline 13 tl ye alalım dedim. böyle bir iddaa da gerçek firmalar ve satış siteleri örnek alınır. aşağıya bir kaç link atayım kargo teslim 13 tl hiçbir yerde görmedim. hayrımıza satmıyoruz kargo firması olsun üretici firma olsun bir bedel ödeniyor.

http://urun.n11.com/helva-tahin-pekmez/goktepe-bozkir-tahini-plastik-kutu-tahin-P90679545?cid=604001&gclid=CKaOzIPxgtECFWEo0wodfEQB4Q&gclsrc=aw.ds

http://www.hepsiburada.com/goktepe-kepekli-bozkir-tahini-plastik-kutu-1-kg-pm-HB000000S4XK

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.