Şimdi Ara

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
42
Favori
37.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loves_

quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

Siparişim geldi helvaların tadına bakmadım daha, ama siparişimde lor peynir vardı. Onun tadına bayıldım, hafif yağ, pul biber ve nane ile nefis oldu. Hediye olarak da şerbetli kemal paşa yollamışlar bir paket, teşekkürler.

Kahvaltılık lor muydu ? Beğendiyseniz ben de sipariş geçeyim bir dahakine. Fiyatı da hesaplıydı onun ...

Bu hocam.

Çok teşekkürler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneme amaçlı 3 adet urun aldım fakat yarın 3. gun halen kargoya verilmedi yorumlarda aynı gun kargodan bahsediliyordu sipariş verenler kaç günde ürünü aldı yazabilirmisiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

deneme amaçlı 3 adet urun aldım fakat yarın 3. gun halen kargoya verilmedi yorumlarda aynı gun kargodan bahsediliyordu sipariş verenler kaç günde ürünü aldı yazabilirmisiniz arkadaşlar

Genelde ertesi gün veriyorlar . Mail atın gece bile dönüş yapıyorlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hbto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alis4

şöyle denemelik bir sepet yaptım
    Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava

ben de aynısından yaptım

ürünler gelmiş, paketleme filan güzele benziyordu, akşam olsa da yesek :)

urunlerin hepsi iyiydi, ancak peynir helvasi uretim tarihi 12.11.2015 olmasina ragmen bugun baktigimda kuflenmisti. paketin uzerinde delikler vardi ( yuvarlak yuvarlak yanlarinda) normal mi 5 gunde kuflenmesi?

• Yine glikoz muhabbeti olacak ama kusura bakmayın arkadaşlar sormadan edemedim.

Defalarca koska da glikoz var denilmiş, dün koskanın 500 grlık sade helvasını almıştım.

Kontrol ettim içindekileri sadece şeker yazıyor glikoz yazmıyor. Sizlerin bahsettiği hangi ürünü acaba. Bilelim de onu almayalım bari.
  • off of of diyette olmasam alırım 1.5 kilo
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Yıllardır koska helva almıyorum artık kullanmıyor olabilirler. Koruyucu kullanmayı da bıraktılarsa süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alis4

şöyle denemelik bir sepet yaptım
    Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava

ben de aynısından yaptım

ürünler gelmiş, paketleme filan güzele benziyordu, akşam olsa da yesek :)

urunlerin hepsi iyiydi, ancak peynir helvasi uretim tarihi 12.11.2015 olmasina ragmen bugun baktigimda kuflenmisti. paketin uzerinde delikler vardi ( yuvarlak yuvarlak yanlarinda) normal mi 5 gunde kuflenmesi?

Olayla ilgili cevap geldi şirketten, ben tatmin oldum
    Önümüzdeki günlerde tekrar sipariş yaparım, bu sefer geciktirmem raf ömrümü :( donanım haber'i de takip ediyorlarmış, mesajın altında belirtmişler.
    ürün açıklamasında 5 gün olduğu yazılmış, görmemişim :D

----------------
    Sayın xx,

Öncelikle değerli siparişiniz ve ürünlerimizden memnun kaldığınız için çok teşekkür ederiz.

Siparişinizi verdiğiniz ürün olan “TAZE %75 Peynirli Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı” kendine has özelliğinden tek fırınlama işlemine tabi tutulmuş ürünümüzdür. Bu sebeple raf ömrü derin dondurucuya konulmadığı takdirde maalesef 5 gün ile sınırlıdır. Bu ürünün özelliğini “Çiğ Kadayıf” gibi düşünebilirsiniz.

http://shop.dinkgida.com.tr/?mdl=Urun&Id=1449&kat=71 Yandaki linkte ürün açıklamalarında raf ömrü ve saklama koşulları ile ilgili detayı bulabilirsiniz. Ürün paketindeki delikler ise, ürün taze olduğundan yeterli havayı almasını sağlamak amaçlıdır. Aksi takdirde, hiç hava almayan ürün içindeki nem sebebiyle 1-2 günde küflenmektedir.

http://shop.dinkgida.com.tr/?mdl=Urun&Id=1314&kat=71 Yandaki linkte ise, bu ürünün aynısı olan ancak çift fırınlama işlemine tabi tutularak içindeki nem oranı azaltılarak raf ömrü uzatılmış ürünümüzdür.

Ürünlerin içerikleri tamamen aynı olup, tek farkı TAZE ürünün haşlama esnasında tüketiciye kolaylık sağlaması ve şerbeti içine biraz daha bol çekmesi olduğundan ilçemizde ve çevre şehirlerde daha çok tercih edilmektedir.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

İlgili konuyu donanım haber forumda da bu şekilde paylaşırsanız çok memnun olacağımızı ayrıca belirtmek isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.
    ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 18 Kasım 2015; 17:00:54 >

• storm kullanıcısına yanıt
    İçeriği paylaştığınız için teşekkür ederim. Deneme amaçlı ben de kakaolu helvasını aldım. Lezzeti yerinde lakin bana aşırı tatlı geldi. Alacak arkadaşların bilgisi olsun...

• Mazotta da 6 kuruş indirim
    Olmus

• Kürek helvasını bugün açtım ve lezzet olarak gayet güzel ayrıca taze olduğu her halinden belli. Fakat birşeyler biraz eksik gibi ama ne olduğunu keşfedemedim daha.
  • Ben bunlardan 3 paket helva aldim ancak 2 paket gondermisler yanindada sekerpare tarzi bir sey anlamadim. Neden eksik gonderdilerki bir daha kesinlikle almam 3 liraninda pesine dusmem

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Ben bunlardan 3 paket helva aldim ancak 2 paket gondermisler yanindada sekerpare tarzi bir sey anlamadim. Neden eksik gonderdilerki bir daha kesinlikle almam 3 liraninda pesine dusmem

Gözden kaçmış unutulmuştur . Buraya yazdığınız gibi firmaya da yazın anında telafi edeceklerdir . Çok büyük firmalarda bile eksik sipariş olabiliyor biraz daha hoşgörülü olalım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

Ben bunlardan 3 paket helva aldim ancak 2 paket gondermisler yanindada sekerpare tarzi bir sey anlamadim. Neden eksik gonderdilerki bir daha kesinlikle almam 3 liraninda pesine dusmem

Bende bilerek eksik göndereceklerini sanmam. Aksine hediye gönderiyorlar fazladan :)
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    Tabikide olabilir hocam onun icinde ne 3 liranin pesine duserim ne de bunu unuttuklarini belirtir siparis veririm zaten helva yiyen biriside degilim sirf eve gelen giden arkadaslar yesin diye aldim ama tadi guzel alan arkadaslara oneririm. Benim yorumum sadece dikkatsizlik uzerine yanlis anlasilmasin

• Ne kadar tatlı muhabbetler yapılmış arkadaşlar öyle. Kış geldi tam zamanı tahiiiiin bekmeeeeez. .

• Toros marka helvayı Atatürk Orman Çiftliği altında satıyorlar gördüğüm kadarıyla. AOÇ şubesi olan bir yer arıyorum İstanbul-Maltepe/Küçükyalı/Bostancı arasında, var mı bildiğiniz yer? Ya da direkt Toros marka helvayı başka nereden bulabilirim onu sorayım :) Online satış sitelerinde kargoya en az 10 lira masraf çıkartıyorlar. 350gr-8,75TL'lik helva 18,75'e geliyor bu yüzden...
  • Takip

• 30 tllik bi alışveriş de biz yaptık gelsin bakalım beğenecekmiyiz..
  • Damak zevki kişiden kişiye değişir ama tazelik ve hızlı hizmet bu firmada mevcut.Buda öenmli bir tercih sebebi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.