Şimdi Ara

Helva , Tahin ve Tatlılarda Fırsat 20TL üstü kargo bedava (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
42
Favori
37.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yediğim en vasat helva bu kadar ovulmesi ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Yediğim en vasat helva bu kadar ovulmesi ilginç.

3-4 kere okudum yazdığımı ama neresinde övdüğümü anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favorilere ekleyelim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helva arkadaşın dediği gibi Ermenek toros pekmez helvası,tahin bozkır doğal sıkım,tavsiye olunur.her ikisi de netten bulunabilir.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazdım siz ovuyorsunuz anlamı oluşmuş özür dilerim.Fakat konunun tamamında övülen bir marka Okyay maalesef çok vasat bir helva..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

Genel olarak yazdım siz ovuyorsunuz anlamı oluşmuş özür dilerim.Fakat konunun tamamında övülen bir marka Okyay maalesef çok vasat bir helva..

Açıkçası konuyu okumadım direkt yazıverdim. Hani hem yorum alayım, hem bildirmiş olayım diye. Bilmiyorum çok fazla helva tüketmişliğim yok ama yediklerim arasında Torku > Koska > Okyay > Migros, BİM helvalarını sıralayabilirim. Öyle canım çekince yediğim bir şey olduğu için iyisinide aramadım açıkçası. Neden bu kadar beğenilmediğini merak ettim ama.

Bu arada baya oldu yemeyeli. Koska ile Okyay yer değiştirebilir. Koskada glikoz mu ne vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 29 Eylül 2016; 1:17:35 >
  • Arada koska alıyorum tum partıler aynı kalıtede olmasada arada guzel parti çıktığı oluyor.

• Bi helva sever olarak bir numaram "Abdurrahman Tatlıcı"dır. Denemeyen denesin, özellikle yaz helvası mükemmel.
    Dink gıdadan da deneme amaçlı sade,kakaolu helva, hoşmerim, tahin, lor aldım. Denedikten sonra yorumları paylaşırım.
  • merhaba Abdurrahman Tatlıcı ürünlerini istanbul da nerden bulabiliriz

• isikdeniz kullanıcısına yanıt
    Firmaya sorun, çok ilgili bir müşteri hizmetleri vardı. Epeydir işim düşmedi, hala öyledir sanırım.
  • eskişehir için Tanınmış Helvacı... foursquare'de falan yorumları vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

site bende bozuk. sepet'ten ürünler silinmiyor.

İlgili hata düzeltildi. Uyarınız için teşekkürler.

Gerçek lezzette helva ve tahini uzaklarda aramayın.

http://shop.dinkgida.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinkgida -- 29 Eylül 2016; 18:21:01 >
  • glikoz şurubu ve koruyucu madde var mı ürünlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 29 Eylül 2016; 21:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

glikoz şurubu ve koruyucu madde var mı ürünlerde

İçindekiler bölümünden de görebileceğiniz üzere, toplamda %45 civarı olan şeker, fruktoz şurubu içeriğinin %30 civarı kısmı fruktoz şurubu olup toplam helva içeriğindeki oranı %10-15 civarıdır.

İçindekiler kısmında görünen içeriğin haricinde bir muhteviyat bulunmayıp, herhangi bir katkı maddesi kesinlikle içermemektedir.

Tahinimiz de %100 kavrulmuş susamdan öğütülerek imal edilip, kesinlikle hiç bir katkı maddesi içermemektedir.

Gerçek lezzette helva ve tahini uzaklarda aramayın.

http://shop.dinkgida.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinkgida -- 1 Ekim 2016; 13:53:48 >

• Furuktoz surubunu gördüm, vazgeçtim..Adam bir de övunerek yazmış fruktoz zehirini!

Var mı bildiğiniz furuktoz kullanmayan marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 2 Ekim 2016; 15:05:39 >
  • Fruktoz değil tüm şekerler zehirdir.
    Belki bir tek laktoz(süt şekeri) masum olabilir.
    İçerisinde ne şekeri bulunursa bulunsun, tüm tatlılar vücut insulin dengesini bozar ve fiziki olarak calismiyorsaniz karacigeriniz tarafından yağa cevrilir.

Yok kardeş ben tarlaya çapa yapmaya gidiyorum diyorsan saf fruktoz icsen çok koymaz, saf fruktoz , saf enerji demektir çünkü. Bol su ile tüketildiğinde insana 10kaplan gücü verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

Fruktoz değil tüm şekerler zehirdir.
    Belki bir tek laktoz(süt şekeri) masum olabilir.
    İçerisinde ne şekeri bulunursa bulunsun, tüm tatlılar vücut insulin dengesini bozar ve fiziki olarak calismiyorsaniz karacigeriniz tarafından yağa cevrilir.

Yok kardeş ben tarlaya çapa yapmaya gidiyorum diyorsan saf fruktoz icsen çok koymaz, saf fruktoz , saf enerji demektir çünkü. Bol su ile tüketildiğinde insana 10kaplan gücü verir.

2 dönem biyokimya dersi aldım, biliyorum neyin ne olduğunu. Fruktoz şurubunun öyle tarlada çalışırsak zararsız gibi saçma sapan bir durum da yok! Mümkün olduğunca doğal pancar şekeri ürünler arıyorum.

• cok kaliteli ve ilgili bir firma. her turlu oneririm, simdiden afiyet olsun. ismini duymadik diye guvenmemezlik etmeyin.

ilgileri icin gecen sene attigim mesajlara da bakabilirsiniz.
  • takip
  • Mesaj şöyle bir kenarda dursun. Helva tahin peynir tatlısı ve höşmerim hastasıyım. Fruktoz glikoz oz moz olmayan güzel fırsat olursa haberimiz olsun. Ama kullanmayan yoktur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.