< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hem ayrıldım hem özledim çıkmazdayım (3. sayfa)
-
-
Elin oğluna bak ya sakkadan bırakıyor :) biz 2008 de tanıştık 10 sene sonra evlendik :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben seni gerçekten seviyorum kıskançlıktan oldu bir daha olmayacak de.
Kan davası gütmesine gerek yok. Belkide oda böyle bir bahane arıyor diyebiliriz ama erken sen biraz yazma ona 1-2 gün .
Numarasını ver özelden at diycemde ne kadar doğru olur bilemiyorum. Ben bir yakının mış gibi görüşeyim barıştırırım sizi. Onun derdi birinden destek almak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son bunu yazmıştım “Tamam uzak kalalım düşünelim toparlayalım kendimizi bu sürede sağlıklı bi şekilde konuşalım sonra şu an ikimizinde duyguları kafası karışık ama kesin olarak bitti deme bak dönüşü olmaz”
O da böyle cevap verdi.
“Tamam haklısın doğru söylüyorsun öyle yapalım”
Anlayamadım sanki geçiştirir gibi yazmış böyle yazayım da sussun der gibi yoksa ciddi mi bilemedim
Geçiştirme yapmıyor. Yoksa seni direkt engelleme yapardı.
Biraz üstüne gitme 2-3 gün elleme
Mesaj yazdığındada seni özledim vs yazma normal merhaba merhaba diye yazış.
Biraz senin güçlü olduğunu onsuzda yapabileceğini farkederse peşinden koşar
O senin zaaflarını kullanıyor şuan.
Şu an yapacağım tek şey dediğiniz gibi sessiz kalmak zaten özlerse ve seviyorsa illa yazar dayanamaz yazmasa da kendi kaybeder artık ben de çabalamam
Şöyle düşün . Hayatına başkası girse aşık olsan o zamanda iş içten geçmiş olacak bu seferde o senin peşinden koşacak.
Yani sen kafa dağatacak şeyler yap . Sana erkek mi yok. Baksana daha yüzünü görmeden forumda sana talibim yazan bir sürü adam var 😁
Kendine gel biraz cesaretli ol
O zaman o senin peşinden koşar. Zaten seni sevmiyorsa gelmeyecektir boşa sende peşine gitme. Ama gelecek görürsün.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Çünkü ben bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum. Çok iyi geldi yazdıklarınız
klasik ergen ilişkisi
bırakın bu işleri
hiç bir sonuca varamazsınız
-
maalesef hep özliyeceksin bir şarkı çalıcak onu hatırlayacaksın bi kelime söylenicek ortak muhabbetini yaptığınız yine düşüneceksin erkek doğru olanı yapmış hem sevip değer verilecek hem de öyle birdenbire sebep yokken ayrılalım denilip sonra özledim denilecek bide yazmassa o kaybeder diyeceksin öyle bir dünya yok
Düşündüm de siz gerçekten kadınsanız böyle yaparak karşı tarafı güvensizlik verdiniz ve onu kontrol etmeye çalıştınız. Ee tabi ki erkek de ilişki de yönetici olmalı ya(siz daha iyi bilirsiniz) şu an yönetmekle meşgul ilişkiyi. Biraz hizaya gelmelisiniz.
Ayrıca kadın unutur da erkek unutamaz mı? Öyle güzel insanlar var ki siz yeter ki içinizi de dışınızı da iyi tutun her zaman daha iyi sevecek olan vardır. İyinin iyisi beterin beteri vardır. Kabul etmek istemeseniz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fındık kabuğunu doldurmayacak sebepten ayrılık olurmu.
Hadi bitti git dedim diye gidecekse gelmesin zaten.
Git dedin gel dedin gelmedim gittim .
İnsanlar aldatıyorda ayrılıyor
İnsanlar başkalarıyla yazışırken sevgilisine yalan söylüyor
Aynı anda 2 kişiyi idare ediyor.
Böyle sebep olursa ayrılır geri gelme haklısın derim.
Ama kız belliki çok kıskanmış bana ilgisiz davranıyor ayrılayım demiş.
Şimdi sen bir kadını ilgiye boğ ayrılmak istiyormu gör bakalım.
Korkuluk gibi durursan kadında birşeyler ister
Bu mesajı o çocuğa takıntılı kaldığınızda olacak geleceğinizden geliyor gibi düşünüp okuyun lütfen, çünkü benim 3-4 yıl önce yaşadığım ayrılığıma çok benziyor olay.
Üniversitenin 1. Sınıfında henüz birini doğru düzgün sevmeden sevgili oldum, ne önceden sevgilim vardı ne flörtüm filan, çok cahildim bu konularda, ona rağmen çıktım bir yola aptallıkla. Sonra kıskandım ettim, bunaldım, sevilmedigimi veya ayrılacağımızı düşündüm filan, sonuçta aptalca sürekli kavga çıkarıp ayrılalım dedim ama bir yanım da hep onun beni çok sevdiğini, hiçbir şekilde ayrılmayacağımızı söylüyordu, biraz da buna güveniyordum galiba. Neyse işte, dayanamadı o da, sen istedin ayrılalım dedi sonunda.
Sonra zaman geçti, ben onun yazmasını bekledim ama yazmayınca korktum çünkü hiçbir zaman gerçekten vazgeçmemiştim, ilk sevgilide yapilacak belki de en büyük hatayı yapmıştım, sırf o geri dönsün de sevgisinden emin olayım diye onu da kendimi de geri dönülmez bir hale soktum. Neyse işte, o dönmeyince ben ona yazdım dayanamayıp. Her şey o ilk adımla başlıyor, hatalı olduğunu bilip her şeyi geri almak istediğin o ilk anda başlıyorsun çaresizliğini görmeye. Başta özür bekleyen o halimle, ben bir insana yıllarca yalvardım bana geri dönsün diye..
Sonuç işte şimdiki halim. 2 yıl boyunca bir insana takıntılı kaldım, sürekli yalvardım, sürekli ağladım, onu göreceğim diye sonsuza uzayan günleri saydım. Sonuçta karantina bitti, onu gördüm 1-2 yıl sonra, yine yalvradim, beni görünce her şey değişecek sandım hatta, hep o anı beklemistim. Ama hiçbir şey fayda etmedi, öylece yalvardigimla kaldım. O kendi hayatına devam etti.
Ama bir süre sonra anladım bir şeylerin yanlış olduğunu, ne bendeydi hata ne de onda. Sadece kendimi affetmem gerekti yaptığım hata için. Kendimi affettigim gün kendime özgürlüğü verdim, adeta kurtuldum hem ondan hem kendimden hem sıkıntılarımdan. Kimse vazgeçilmez değilmiş, ben bunu bir insandan çok ağır bir şekilde öğrendim, şimdi kim gelse silmek o kadar zor gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almasını değil vermesini bileceksin.
Çok seviyor du bu yüzden ayrıldım diye birşey hayatımda duymadım ben.
Ver sevgiyi gerisi gelir.
Kardes senin yazdiklarinin tersini yapsa anca olur
Sen kadini ilgiye bog sonra cekirdek al izle bak nasil ayriliyor
Kadinlari hic tanimiyorsun…
Dediğim gibi pişman olduğumu dile getirdiğim halde istemediyse o da zaten dünden razıymış hiç sevmemiş
Ben şuna inanırım biri gerçekten seviyorsa eğer ne olursa olsun affeder ve çözüm odaklı olur. Karşımızdaki insanlar maalesef ki bizi hiç sevmemiş
Sevse bile olmaz bazen. Karşınızdaki insan sizi terk edip dursa geri döner miydiniz veya oluru var gibi gelir miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru haklısınız peki sizce yazar mı tekrar :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X