1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım ama ona görüldü yaptı... Cevap vermedi mesajıma. Siz ne diyorsunuz bu duruma? |
Hem Ayrıldım Hem Özlüyorum: Kafası Karışık Erkek Geri Döner mi?
Ayrılık sonrası duygusal çalkantılar yaşamak yaygındır ve kafanız karışık olduğu için hem özlem hem de pişmanlık hissedebilirsiniz. İşte kafası karışık erkeklerin geri dönme olasılığını etkileyen bazı faktörler:
-
Ayrılığın Nedeni: Ayrılma nedeni, erkeğin geri dönme olasılığını etkiler. Büyük anlaşmazlıklar veya ihanet gibi ciddi sorunlar geri dönüşü zorlaştırabilir.
-
Erkeğin Kişiliği: Erkeğin kişiliği de rol oynar. Bazı erkekler duygularını ifade etmekte zorlanır veya gururlu olabilir ve bu da geri dönme olasılığını azaltabilir.
-
Ayrılık Sonrası İletişim: Ayrıldıktan sonra da iletişim halinde kaldıysanız, erkeğin geri dönme olasılığı daha yüksek olabilir. Ancak sürekli mesaj atmak veya aramak da ters etki yaratabilir.
-
Zamana İhtiyaç: Hem sizin hem de erkeğin ayrılığı işlemek ve duygularınızı anlamak için zamana ihtiyacınız olabilir. Bu süre zarfında birbirinize alan vermelisiniz.
-
Ortak Çekim: Ayrılmanıza rağmen, birbirinize karşı hala karşılıklı bir çekim varsa, erkeğin geri dönme olasılığı artabilir.
-
Pişmanlık: Erkek, ayrılığı başlattıysa ve pişmanlık duyuyorsa, geri dönme olasılığı daha yüksek olabilir. Ancak pişmanlığını ifade etmesi zaman alabilir.
Özetle, kafası karışık bir erkeğin geri dönme olasılığı, ayrılığın nedeni, kişiliği, ayrılık sonrası iletişim, soruna zaman tanıma, karşılıklı çekim ve pişmanlık gibi faktörlere bağlıdır. Durumunuza özel tavsiyeler almak için bir terapist veya danışmanla görüşmeniz önerilir.