Şimdi Ara

Hem ayrıldım hem özledim çıkmazdayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun csb olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım: bu konuda tamamen ego ne demek görüyorsunuz. Dediğim düşmanlık değil kesinlikle ama "biraz sevseydi uğraşırdı demek ki sevmiyormuş kısmı" klasik kadın yalanıdır. Kendi hatalı olduğu bir konuyu sindiremeyince çoğu kadın bu bahaneye başvuruyor. Bu eleman bu sefer biraz ısrar etse tacizci damgası yer, karşısındaki umursamasa sevmiyor beni olur. Üstüne üstlük atılan mesajlarda da eleman tek gram hakaret etmeden tane tane açıklamış ona rağmen hâla karşıdaki kişiyi suçlamak bana saçma geliyor. Buradaki elemanı takdir ettim hiç küfüre hakarete başvurmadan içindekini tane tane anlatmış ama ona rağmen yine de suçlanan kendisi olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    Doğum gününden 1 gün önce wp Ppsini koymuştu benim çektiğim fotoğrafı. Ondan öncesinde ayrıldığımız günden beri wp Pp yoktu. Ben doğum gününü kutlamadım. Sonra yine dayanamadım tabi 15 gün sonra mesaj attım nasılsın diye. Mesajıma cevap vermedi ve o benim çektiğim fotoğrafı da kaldırıp başka bir fotoğrafını koydu pp ye. Sonra ben tekrar yazdım pişman olduğumu. Bu sefer de “ bitirmemiz daha iyi emin ol dedi”. Bu mesajın üstüne tabi ben de bir şey yazmadım. Ama hala unutamadım. Çok özlüyorum. Acaba son kez arkadaşlarımı araya sokup onlara mı aratsam bilmiyorum. Çok da çabaladım :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    Ben onu suçlamıyorum. Kendi hatalarımın da farkındayım. Çok kötü günler geçiriyorum. Çok suçlu hissediyorum kendimi. Kendi ellerimle her şeyi mahvettim ve şimdi toparlayamıyorum. Yapabileceğim her şeyi yaptım. Çok isterdim son 1 şans

• Barışmadı

• Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    Defalarca yazdım. Yüz yüze görüşmek istedim. Hiç bi şekilde ikna olmadı. Ama asla unutamıyorum. Arkadaşlarıma bile aratmayı düşünüyorum artık :(

• er12345 E kullanıcısına yanıt

Üzülmeni anlıyorum ama kendini suçlama daha fazla. Demek ki onun kafasında bir şeyler bitmiş zaten sen deyince de fırsat bilmiş demek ki. Her olayi kendi bakış açımızdan değerlendirebiliyoruz. Karşıdakinin niyetini içini okuma şansımız yok. Adamın ne düşündüğünü bilemezsin ki belki sen zannettiğin kadar suçlu değilsindir yeterince sevmeyen odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünüyorum işine geldi ayrılık. Kuzenime vs yazdırmak istedim sizce yapsam mı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.