Şimdi Ara

Ayrıldık ama pişmanım(ciddi konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadıklarımı size anlatıp sizden fikir almak için üye oldum.Konuya gelirsek bir kızla tanıştım daha doğrusu o beni ortak bir arkadaş sayesinde beğendi ve konuşmaya başladık 4-5 gün mesajlaştık sonra buluştuk her şey iyiydi cafeden ayrılmadan ben biraz yakınlaştım ama yanlış bir amacım yoktu sadece o an öyle davranasım geldi kızın hoşnadığı belliydi aslında ama o davranışımdan sonra bana benim bir gururum var olmaz bu iş tarzı bi laf söyledi ve bu benim çok hoşuma gitti daha önce tanışıp konuştuğum çok kız oldu ama bu farklıydı beni çok etkiledi daha yaşım genç ama gerçekten ben hiç bi kıza karşı böyle ciddi olmamıştım neyse sonra konuşmaya başladık yine 2 ay filan konuştuk bu konuşmalarda o hiç birbirimizden kopalım olmaz bizden demedi ama ben en az 3 sefer bitirdim konuşmayı ama sonra yolda karşılaştık ve yine eskisi gibi devam ettik ben onu seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum kız buluşmaları pek sevmiyor erkeklerle genel olarak benlede buluşmadı sonra buluşalım dedim ama istemiyorum dedi bende sinirlenip bitirdim ve konuşmuyoruz ama pişmanım ve beni sevdiğini biliyorum ama seven bi insan neden görüşmek istemez analayamıyorum sevse görüşürdü demek ki yalan söylüyomuş yalama oldu ilişkimiz bitirip bitirip konuşuyoruz artık lafımı yiyemem ne yapmalıyım ? (ayrılık konularını okudum çok üzücü ve çok ciddi olanları var ama bende gerçekten bu kızı farklı görüyorum diğer tanıştığım kızlardan daha güzel veya çekici değil ama beni çok etkiliyor ne yapmalıyım)

• Basittir kız belki ailesi ile ilgili bir şeydir.Ya da kız size olan sevgisinin arkadaşça mı yoksa sevgili gibi mi olduğunu bilmiyordur?

Kız sevdiğini söylemediyse asla sevdiğinden emin olamyın hatta söylese bile emin olmayın.
  • anladığım kadarı ile kız dini bütün birisi aile terbiyesi görmüş ve bu yaşadıkları onu etkilemiş edep haya varsa sıkılması normal

ailesinden çekiniyor olabilir zamana bırak alın yazında var ise bulur o seni
  • Sevme konusunda sevdiğini söylerdi ve sevdiğini biliyorum.Kız istanbulda lüks bir muhitte oturuyor kız dini yönden gerçekten zayıf ve çevreside öyle bunu biliyorum ama ailesinden iyi terbiye aldığı kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.