arkadaşlar okullar kapandı biliyosunuz tatildeyiz. ben de arka sıralar dizisindeki iboya oktaya falan özenip bütün sene ders çalışmadım sınıfta kaldım bilerek. sırf reyis olmak için. babam bunu hergün düşünüp düşünüp sinirleniyo. sofrada yemek yerken herif birden asabileşiyo fenalaşıyo. anneme diyo hanım kaldır şu iti sofradan yoksa ben gidicem bu evden diyo. annem beni kaldırıyo sofradan odama kitliyo yemeğimi oraya getiriyo falan. neyse işte bugün yine sinirlendi peder durduk yere.. aldı kolumdan tuttu beni döve döve dışarı çıktık. gittik bi yerden tepsi falan aldık büyükçe. fırına gittik sonra 300 tane simit aldı bu.. ben de cepten 14 yaşındaki kıs arkadaşıma şarkı sözleri falan yazıyom pek iplemiyom babamı. neyse aldı bunları dedi, yaz boyunca simit satacaksın adam olacaksın yoksa ağzına s.çarım senin. seni adam edeceğim it dedi. ben de takmadım peki ok ver dedim tezgahı. nasıl olsa yarına unutur dedim bigün takılırız nolcak sanki.. gittim en işlek caddeye kurdum bi giyim mağazasının önüne tezgahı. kızlar falan çalışıyo mağazada bir sürü. beni kestiler bi süre gülüştüler falan. ben de ilkokullu çocuklara simit veriyom ama parasını almıyorm. arada sırada yakama doğru konuşuyom anlaşıldı merkez tamam falan diyom. havam 10 numara. sonra gittim bakkaldan bi plastik bardak bi de lipton sallama tea aldım koydum bardağa. esnaf kafası işte. komşu esnaf muhabbeti diyerekten girdim mağazaya. dedim kızlar yaa sıcak suyunuz var mı. cevap vermediler beni görmezden geldiler. bende rezil olmamak için kıyafetlere bakıyomuş gibi yapıp çıktım. simitleri de tezgahı da denize döktüm eve geldim. eve gelince babamla tartıştık beni ayağıyla tokatladı.
Ayağıyla tokatladı kısmında güldüm.Geri kalanı çaylak işi.
Kafa Nerde Kafa Var Dediler Geldik
monaco room senin yeter lan
Apaçi Story Bro
edwird le filan karşılaştırmayın. ön yargılı olmayın tuttum seni çocuk guzel hikayeydi her hikayeye boyel yorum yapacaksınız eski dh yi istiyeceksiniz ohoo