Şimdi Ara

Hem e kayıt hem normal kayıt yaptırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E kayıt yaptırdım.Bu tik mevzusu biraz canımı sıktı.Okulun kayıt tarihinde de istanbulda olucam.E kayıt yapmamış gibi normal kayıt yaptırabilir miyim?

• up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrik88

Up
    ''Bu hizmetten faydalanarak 2016 yılında T.C. Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan ÖSYS sonucunda yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yapabilir, Üniversite Elektronik Kayıt Belgenizin barkodlu çıktısını alabilirsiniz. Elektronik kayıt işlemi tamamlandıktan sonra yerleşilen üniversitenin internet (web) sayfasındaki duyurular takip edilmelidir. Elektronik kayıt işlemini tamamlayan adayların ayrıca üniversitelerine giderek kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.''

Yani ekayıt yaptırdıktan sonra normal kayıt yaptırmıyosunuz.
  • Bu ayrıca gerek yoktur demek gelsen yaparız ama gerek yok olarak yorumlanamaz mı ?
  • quote:

Bu ayrıca gerek yoktur demek gelsen yaparız ama gerek yok olarak yorumlanamaz mı ?
    bu soru benim aklımada takıldı uppp
  • Up
  • Up
  • quote:

Up
    e kaydı nasıl yapıyoruz?
  • E devlet üni kayıt yaz gir siteye o seni yönlendiriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar.r

e kaydı nasıl yapıyoruz?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 22:15:26 >
  • quote:

E devlet üni kayıt yaz gir siteye o seni yönlendiriyo
    E-Kayıttan sonra gitmeye gerek yok. Gidersen adam deli misin hemşerim sorunun ne diye sorular sorabilir şahsen ben olsam sorardım. Korkma hocam olmuştur olmasaydı duramazdın zaten
  • Hocam kaydınız tamamlanmıştır diyo barkodu da verdi ama tik çıkmayınca bi tırsıyo insan.Bi gitsem kontrol etmeye normal kayıt yaparlar mı ordan lol
  • quote:

Hocam kaydınız tamamlanmıştır diyo barkodu da verdi ama tik çıkmayınca bi tırsıyo insan.Bi gitsem kontrol etmeye normal kayıt yaparlar mı ordan lol
    O en sondaki barkodu gördükten sonra resmen kayıt mı olmuş oluyoruz artık?
  • quote:

Hocam kaydınız tamamlanmıştır diyo barkodu da verdi ama tik çıkmayınca bi tırsıyo insan.Bi gitsem kontrol etmeye normal kayıt yaparlar mı ordan lol
    Beyler ben bu mevzuyu tam anlamadım, şimdi e devlet üzerinden ön kayıt yaptırdım sonra üniversitenin kendi sitesinden kayıt oldum adres falan girerek, şimdi ösys sonuçlarının açıklandığı sayfadaki kayıt tarihi ve kayıt adresi var ya, o tarihte oraya belgelerle gitmem mi gerekiyor?
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Bende karekodlu pdf dosyasinin ciktisini aldim simdi atatürk üniversitenin harcınıyatirayim diye atm ye gittim vakifbank tc mi girdim kaydim cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunnkaar -- 13 Ağustos 2016; 2:22:03 >
  • E kaydı yaptırıp normal kayda da gitsek yaparlar mı kaydı? Ben e kayıta güvenemiyorum bu tik olayı yüzünden ?
  • sedrik88 S kullanıcısına yanıt
    Hayir yapmazlar.
  • Arkadaslar universite kayit icin ne gerekli Imu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.