Şimdi Ara

Hem Hosting Alın Hem de Milyarlar Kazanın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dünya üzerinde 700.000.000 dan fazla kullanıcının olduğu internette; mükemmel bir kazanc stratejisiyle, evinizde, oturdugunuz yerden; 7 ayda, 960 Milyar ve daha fazlasini kazanma firsatini Türkiye´de ilk ve tek olarak, Altin Internet E-Bayisi olarak yakalayin. Ömür boyu hosting sahibi olun. Kendinize 10 dakika vakit ayirin ve sitede ( www.cem.para24.net ) yazılanlari okuyun, pisman olmayacaksiniz...
    İyi çalışmalar dilerim.

Altın İnternet E-Bayiisi Nedir?

Cem KADEŞ
    Su Ürünleri Müh.
    Cuma Pazarı İçi
    Alanya/ANTALYA
    +90 242 5194261

• çoooook saçma ...
  • ben cevap yazmaya tenezzül etmemiştim ama sen yazınca ben de yazayım Nu Metal..
    Bunlar saçma oyunlar yaws..

quote:

.....para kazanmak icin sunulabilecegin en iyisini sunmamiza ragmen yinede hicbirsey yapmadan dürüstce ve Helal para kazanmak Dünya´nin hicbir yerinde olmadigi gibi burada da mümkün degil

Hocam yazıyı gözden geçirdim..
    Titan saadet zinciri + Herbalife karışımı bişe..
    Kimseye tavsiye etmiyorum walla YAZIK....
  • Altin Internet e-bayilik hizmeti cok ideal ve kolay para kazanmak icin en uygun olanaklardan biridir. Hic kimseye birsey satmak icin bireysel irtibata gecmeniz gerekmemektedir ve neredeyse calismadan para kazanabilirsiniz. Cok para kazanmak icin evden cikmaniza bile gerek yok. Eger su anki finansal durumunuzdan memnun degilseniz ve acilen paraya ihtiyaciniz varsa yanlizca yazilanlari uygulamaniz zenginlige ve hayallerinizin gerceklesmesine dogru ilk adimi atmak icin yeterli olabilir.
    Kullandigimiz Sistem (Network-Marketing-Programm).
    Network-Marketing-Programm (MLM = Cok kademeli Pazarlama) Dünyanin genelinde en taninmis pazarlama yöntemidir. Mesela örnek verecek olursak Sigorta sirketlerinin ürünleri ve Herbalife, Aloe Vera gibi satis rekorlari kiran ürünler Amerika, Almanya, Hollanda ve Dünya´nin diger lider ülkelerinde bu yöntemle sunuluyor. Doksanli yillarinin sonuna kadar bütün ürün ve hizmetlerin 40% ile 55% i arasi Network-Marketing yoluyla pazarlanmistir.

Yani söz konusu olan MLM (Cok kademeli Pazarlama) Milyarlik bir endüstri ve Dünyadaki 3.500.000 Milyonerin yüzde yirmisi (20%) yani 700.000 i kazanclarini son yillarda bu yolla (MLM) elde ettiler.

Bununda haricinde istatistiklere göre her gün 100 insan bu yolla Milioyonerler arasina katiliyor.

Bu Sistemde iki cesit gelir elde ediyorsunuz:
    1.Direk olarak kazanc (kendi satislarinizdan)
    2.Indirek olarak kazanc (7 basamak boyunca sizin altinizda bulunan e-bayilerin satislarindan).

En azından siteye girip yazılanları okuyun. En fazla 10 dk kaybedersiniz.

Altın Internet Nedir?

• Kusura bakma ama kimse bu para oyunlarını yutmaz. Okadar kolaysa sen kazan. hepsini.
  • 10 dk ayırıp okudum ve şahsen hoşuma gitmedi..
    Bu yöntemler bayatladı artık..
  • 10 dakika geçti ama yazı bitmedi daha devam ediymi? (Arada Icqya takılıyorumda)
    Pek gerekli gibi gelmiyo ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imkansız görünüyor
  • Zaman kaybı
  • bana göre millete cazip gibi gösterip üye toplamak. bu gibi şeyler eskidi artık. bir ara çok fazla yaygındı Spedia vs. miletin canı çıktı kazanmak için ama nafile hepsi boş şeyler. madem garanti ediliyor paranın yarısını şimdiden niye vermiyorlar :) biz kaçmıyoruz ya buradayız. ve bi çok insan kendine ait site yapıyor. ben hayattan şunu gördüm, zahmetsizce hiçbir şekilde para kazanılmıyor. kazanan varsada zaten ya canı çıkıyor kazanana kadar yada çok zengin biriki parasına para katıyor. yada yasal olmayan yollarla kazanıyor.

Herbalife dan ben alışveriş yapmıştım. adamlar resmen insanı kendilerine bağlamaya çalışıyor. insanlarda bir umut sürekli hayallarle uğraşıyor. ben kilo alabilmek için bir aylık ürün satın almıştım 2 sene önceydi sanıırm 350 milyon tutmuştu. 1 ay bitti ve vücudum dengeye girene kadar kullanmam gerektiğini söyldiler. manyakmıyım dedim kendi kendime. para tuzağı bu işde. bununda ondan hiçbir farkı yok. siteye girmiştim ben daha once. tam bir Titan saadeti. uyanık birileri ortaya bişey atıyor ve birsürü para kazanma hayali olan insanda buna kanıyor. buna benzer birsürü şey var. buda onlardan sadece biri. sitesine aylık € veya $ üzerinden üyelik isteyipde siteden hediyeler kazanılacağını ümit edenler bile var. mp3 leri sitesine ekleyip sanatçıdan veya plak şirketine danışmadan ordan burdan bulduğu mp3 leri paralı üyelik ile insanlara download ettirenler vs...

kısaca ben şunu söyleyim, elimin altında 7/24, 7 yıldır net var. ama şuana kadar 1 kuruş para kazanmadım. bu iş bu kadar kolaymı? ilk duyduğum zamanlar sitelere üye oldum. hepsi boş inanın boş. bu tur forumlarada böyle reklamların konulmasından yana değilim. bu insana bişeyler öğretmek veya yenilikden haberdar etmek değil resmen REKLAM. ve bu forumlar reklam için değil bilgi paylaşımı için açılmış forumlardır.

• Biz millet olarak zaten dakikalarımızın değerini bilmiyoruz...
    Bunları okumak için insan zaten zaman kaybediyor...
    Bide inanıp gaza gelirse gitsin saatler, gitsin paralar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veggie_Cannibal -- 24 Kasım 2004, 9:23:54 >
  • moderatörlar bu konuyu kilitlesin, bu saçmalık da burada bitsin ...
  • 7 ayda, 960 Milyar

iddialı bir rakam sonuçta 200-300 milon dense eh yani belki derim ama başbakan bile 7 ayda, 960 Milyar kazanamıyor. bence çok mantıksız.

Peki sen ne zamandır yapıyorsun bunu. kaç ayda ne kadar kazandım. bunu gösterebilirmisin?

Aksi halde bencede moderatörler müdehale etmeleri gerek diye düşünoyurm ..

Teşekkürler ..
  • birde kafama şu takıldı;

http://cem.para24.net/index.asp?w=18

adresinde ;

Site Adı :
    www.cem.para24.net
    Adı Soyadı :
    Cem KADES
    E-mail :
    cem_kades@yahoo.com

yazıyor ama

http://paramveparam.para24.net/index.asp?w=18

adresinde ise;

Site Adı :
    www.paramveparam.para24.net
    Adı Soyadı :
    Murat HUT
    E-mail :
    murat@atacbilgisayar.com

tam anlamadım. çeşitli isim sistemlerinde denedim bir çok isimde böyle subdomainler var?

teşekkürler

bilginize ..

• saadet zinciri hesabı ha
    geçin bunları kardeşim.avanta işlerden hayır gelmez.böyle ticaret olmaz.bu işlerin kaymağını yiyenler yemiştir çoktan.
  • bencede haklısın arkadaş. hem 7 ayda 960 Milyar gerçekten çok fazla abartılı bir rakam. daha öncede dediğim gibi keşke 150-200 milyon deselerdi belki inandırıcı olabilirdi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.