Şimdi Ara

hem ide hem sata bir arada olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ide arabirimli hdd ile,sata arabirimli hdd birlikte çalışabilirmi.. bende bitane ide hdd var.. sata almayı düşünüyorum. alayım mı?

• Evet, anakartın SATA destekliyorsa hem IDE hem de SATA HDD'leri beraber kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

Evet, anakartın SATA destekliyorsa hem IDE hem de SATA HDD'leri beraber kullanabilirsin.

hızlı ve net cevabın için teşekkür ederim..:)
  • Birlikte çalışırlar ama sata girişin varsa ide kullanma zaten tamamen değiştir sistemi ve sata diske geç, ikisi birlikte çalışırken sata nın hız/performans özelliklerinden faydalanamazsın ide performansı etkiler diye biliyorum. Ama çalışırlar sonuç olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Birlikte çalışırlar ama sata girişin varsa ide kullanma zaten tamamen değiştir sistemi ve sata diske geç, ikisi birlikte çalışırken sata nın hız/performans özelliklerinden faydalanamazsın ide performansı etkiler diye biliyorum. Ama çalışırlar sonuç olarak.

valla ha bire masraf bu bilgisayar.. ekran kartını değiştireyim dedim, Ekran kartının tam performansını alabilmem için ram'i ve Anakartı'değiştirmem gerekiyor.. satanın tam performansını alabilmem için mevcut ide'yi değiştirecem offffff:(
  • bir araba parası yıyor bu bılgısayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.