selam arkadaslar,bana bu konuda yardimci olurmusunuz,cozunurlugu iy bir lcd tv ama bilgisarida onda kullanmak istiyorum tesekkurler
Bu soruya bu kadar bilgiyle cevap alamazsın. Bütçen nedir, peşin ya da taksitli düşünüyor musun? İstediğin monitörün boyutu nedir. Hangi ilden alacaksın, tercih ettiğin markalar var mı? PC bağlayacaksın onu anladık, fakat TVyi ne ile izleyeceksin; uydu, kablo? isteklerini ayrıntılı yamazsan cevap alman çok zorlaşır.
tesekkurler bilgilendirdiginiz icin tv yi uydu ile izleyecegim,butcem 2900 a kadar vede taksitli olacak,82 ekran asagiya olmasin ama tercihim 94 ekran ki bu butceye zor gibi antalyada teknik servisi olabilecek markalar tercihim tabiki,lg,philips,sony,panasonic,samsung herzaman tercihimdir simdiden tekrar teskkurler
quote:
Orjinalden alıntı: gunti33m
tesekkurler bilgilendirdiginiz icin tv yi uydu ile izleyecegim,butcem 2900 a kadar vede taksitli olacak,82 ekran asagiya olmasin ama tercihim 94 ekran ki bu butceye zor gibi antalyada teknik servisi olabilecek markalar tercihim tabiki,lg,philips,sony,panasonic,samsung herzaman tercihimdir simdiden tekrar teskkurler
2900 ytl ye rahat 37 inch alınabiliyor artık ben size samsung 37r81b ve toshiba 37wl68pg öneririm. toshiba için tıkla Benim favorim sizin istediğinize göre toshiba.100hz olması uydu için çok büyük artı..
cok cok tesekkur ederim hemen inceledim,gercektende ikisde cok iyiler
Samsung forumda en çok tercih edilen ve önerilen marka gibi. R81 serisi ise bu sınıfın 2. en iyi serisi. 37R81b yi öneririm ben de raifkokten gibi.
suphion ve rahifkokten sizlere ayri ayri tesekkur ederim,sizlerden ogrenecegim cok sey var daha saygilar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme