Şimdi Ara

hem okuyorum hem çalışıyorum, Soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektrik elektronik müh. de okuyorum aynı zamanda da çalışıyorum. sabah 8 akşam 4-4:30 a kadar çalışıyorum saat 17.00 ile 23.30 arasında da okul oluyor. sorularınız varsa alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

elektrik elektronik müh. de okuyorum aynı zamanda da çalışıyorum. sabah 8 akşam 4-4:30 a kadar çalışıyorum saat 17.00 ile 23.30 arasında da okul oluyor. sorularınız varsa alırım

Nerede çalışıyorsun hocam? Bu arada helal olsun, adamsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

elektrik elektronik müh. de okuyorum aynı zamanda da çalışıyorum. sabah 8 akşam 4-4:30 a kadar çalışıyorum saat 17.00 ile 23.30 arasında da okul oluyor. sorularınız varsa alırım

Nerede çalışıyorsun hocam? Bu arada helal olsun, adamsın.

sağlık meslek lisesinden att olarak mezun oldum, hastanede üroloji servisinde çalışıyorum
  • Hocam zor oluyor mu? Sınav zamanı kolaylık sağlıyorlar mı? Birde maaşı ne yapıyorsun sonuçta öğrencinin ihtiyacı olandan fazla para eline geçiyordur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLorem_54

Hocam zor oluyor mu? Sınav zamanı kolaylık sağlıyorlar mı? Birde maaşı ne yapıyorsun sonuçta öğrencinin ihtiyacı olandan fazla para eline geçiyordur diye düşünüyorum

zor oluyor hemde çok zor oluyor. ama kendimi motive ediyorum bi de şuanki işim baya yorucu düşünüyorum hep böyle kalırsam olacak bu diye, biraz gaza geliyorum daha çok çalışıyorum :p. 6 saatten fazla uyumak lüks geliyor bana :)
    sınav zamanlarında yıllık izin alıyorum sınav haftası sadece. diğer günlerde çalışmaya devam ediyorum yıllık izin hakkım zaten 14 gün yetmediği takdirde izin veriyor hocalar o yüzden problem olmuyor pek.
    maaşı biriktiriyorum 3. sınıfa doğru işi bırakmayı düşünüyorum 2 yıl o paradan yerim aileme yük olmam bi de gidebilirsem erasmus gibi bir düşüncem var onun için biriktiriyorum.

bu arada isteyen olursa notlarımın resmini atabilirim 3.5 ortalamam olacak dönem sonunda tahmin ettiğim gibi gelirse diğer notlarda.

• Ne okuyorsunuz?
  • quote:

Ne okuyorsunuz?

elektrik elektronik mühendisliği yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah kolaylık versin. Ben de üniversite okurken hem çalışıp hem okuyordum. Yaptığın işin ağırlığı olmada da uykusuzluk ve gün boyu aktif olmak insanı yoruyor yıpratıyor. Sonuç olarak üniversiteyi bitirseydim iyi olcaktı ama bıraktım şimdi tekrar hazırlanıyorum
  • Bünyeniz nasıl kaldirabiliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi helal olsun hocam.Ben lise son sınıftayım bu yıl ne olduysa bir türlü istediğim düzeni sağlayamadım

Tebrik ediyorum seni.
  • quote:

quote:

Ne okuyorsunuz?

elektrik elektronik mühendisliği yazmıştım

Bir an için unutmuşum kolay gelsin Allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Allah kolaylık versin. Ben de üniversite okurken hem çalışıp hem okuyordum. Yaptığın işin ağırlığı olmada da uykusuzluk ve gün boyu aktif olmak insanı yoruyor yıpratıyor. Sonuç olarak üniversiteyi bitirseydim iyi olcaktı ama bıraktım şimdi tekrar hazırlanıyorum

sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuggled TR

Bünyeniz nasıl kaldirabiliyor ?

sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam eve gelince yemek bunları aksatmıyorum. zaten aksatırsam hasta oluyorum. uykusuzluk için de bünye alıştığı için problem olmuyor. çok yorulduğum zaman da kendimi motive etmeye çalışıyorum. öyle gidiyor yani
  • Hangi üni hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

Hangi üni hocam.

PAÜ .
  • BU NE CESARETTİR YARABBİ.. SENİ TANİMAK İSTİYORUM YİĞİDİM.. BENİ MUTLAKA ARA..
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

BU NE CESARETTİR YARABBİ.. SENİ TANİMAK İSTİYORUM YİĞİDİM.. BENİ MUTLAKA ARA..

• up .
  • Saygı duydum.
  • Maaş ne kadar hocam

Ve aylık size gelen toplam para ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.