Şimdi Ara

Hem şık hemde oyun için ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar d900 gb şık bi tel almayı düşünüyodum ama aynı zamanda da oyunda oynamak istiyom. d900 de oyun oynanmıyomuş. hem ince hemde oyun seçeneği fazla olan bi tel. önerebilirmisiniz?

• mesela SE w850i (kızaklı olması açısından)
  • ngage...
    Oyunlar symbianlı tellerde daha kaliteli...
    O nedenle symbian ön planda olsun...
  • oyun oynayacaksan symbianlı tel alacaksın.6630 mesela...
  • n80 olabilir mesela.ama pek bi ince degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

oyun oynayacaksan symbianlı tel alacaksın.6630 mesela...

Benim mesajımın değişik bir versiyonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 24 Şubat 2007; 11:31:06 >
  • n80 çok şık telefon n80 olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önerileriniz için tşkler..Ama nokia çok kaba geliyo... karar veremedim daha....n80 ie ile n80 araındaki fark ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webki -- 24 Şubat 2007; 13:57:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: webki

önerileriniz için tşkler..Ama nokia çok kaba geliyo... karar veremedim daha....n80 ie ile n80 araındaki fark ne?

YAzılım
  • Bence n80 alma çünkü pili çabuk bitiyomuş.
  • kablosuz ag arama özelliği sürekli acık tutuldugu sürece sarj cabuk bitiyor ama kapalı durursa cok cabuk bitecegini zannetmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Trio

Bence n80 alma çünkü pili çabuk bitiyomuş.
  • Oyun yönünden 6233 te oldukça zengin bir desteğe sahip. Hatta ekran çözünürlüğü nedeniyle birçok symbian telefondan çok daha iyi bir grafik kalitesi sunuyor. Fiyat belirtmediğin için fiyat performans ürünü bir telefon önerdim.

Ancak bunun dışında üst seviye ekran çözünürlüğü iyi telefonlardan birini seçebilirsin. N73 iyi bir seçim gibi duruyor. Sis uzantılı 240*320 ya da 320*240 piksel çözünürlüğe sahip oyunları pek araştırmadım ancak en azından 6233 teki oyunlar çalışacağına göre oldukça geniş bir yelpaze olacağını tahmin etmek güç değil.

Unutmadan Symbian telefonlar zaten düşük pil ömürlerine sahipler (istisnalar hariç) bu nedenle telefona yük olarak binecek oyunlar pil performansını ve ömrünü oldukça olumsuz yönde etkileyecektir.

(Ucuz bir model önermemin diğer nedeni de pahallı symbian modellere verilecek para ile PS3 ya da PSP alınabilecek olması.)

• quote:

Arkadaşlar d900 gb şık bi tel almayı düşünüyodum ama aynı zamanda da oyunda oynamak istiyom. d900 de oyun oynanmıyomuş. hem ince hemde oyun seçeneği fazla olan bi tel. önerebilirmisiniz?

BenQ-Siemens EL71 aradigin tel olabilir dostum..hem ince (16.5 mm), s1k, karizma, hem kaliteli, saglam, dayanikli (alimunyum ve magnezyum kaplama kasa, tus takimi), hem de oyun acisindan zengin bir tel..ekrani da buyuk, kalitesi, sesi ve kamerasi da tatminkar, diger ozellikleri de cok iyi..fiyati da oyle 750-800 ytl degil, sadece 420 ytl civarinda..ozellikle siyahini siddetle tavsiye ediyorum..
  • herkese tşkler....N73 te karar kıldım...
  • quote:

herkese tşkler....N73 te karar kıldım...

Ne diyelim ''Hayırlı olsun'' şimdiden...
  • tşkler
  • Oyun yeni çıkacak olan E70"de iyi oynanır birde nokia"nın e70"e benzer bir iki modeli daha var piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 2 Mart 2007; 22:05:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.