Şimdi Ara

hem Trabzon'da KTÜ de hem de Kayseri'de Erciyes de okuyacak olanların soruları varsa alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık gayet açık. iki üniversiteyi de tecrübe edindim 3 er sene. Trabzon ve Kayseri şehirleri hakkında da bilgi verebilirim. Üniversiteler hakkında da bilgiler verebilirim. Ayriyeten Trabzonluyum. Bu sayede farklı bir şehirde ki bakış açısını da gerekli ise sorulursa söyleyebilirim.

• Yere düşen trabzon ekmeklerini napıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzonlular neden kpss de başarısız?
  • Bunu lys ygs veya üniversiteler bölümüne açarsan daha mantıklı sorular gelir. Burdaki insanların amacı zaman öldürmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-)Kayseri'de gidilebilecek adam akıllı bar türü müzikli mekan var mı?

Yoksa gittiğin gördüğün arkadaşlarla sohbet edilebilecek cafe önerirmisin?

2-)Erciyes dağına çıktıysan tecrübeleri paylaş (çıkmadan önce neleri yanımıza almalı çıkınca neler yapmalı vb.)

3-)hangi fakültede okudun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir merkezinde müzikli ve gençlere yönelik bi harman pub var o kadar. yani içkili olarak düşünürsen o var. güzel cafe tarzı dersen talas ilçesi olan öğrenciler oralardadır. orada yeni yeni güzel cafeler açıldı son senelerde. ama yeterli mi dersin bence yeterli değil. ama yenilerin açılması iyi bir şey. karaoke falan dersen talasta yine cafe kampüs var. orası ideal olabilir.tabi cafe tarzı her kişiye göre değişebileceğinden fazla isim vermek istemiyorum. ama fiyat olarak dipten en başa kadar cafeler mevcut. zaten öğrenci isen talasta takılırsın merkeze geçmezsin pek.
  • mühendislik okudum. erciyes'e hacılar tarafında kayak yapmak için gittim. tesisler on numara onu diyeyim. erciyes dağına çıkmak istiyorsan okulun en aktif kulübü olan dağcılık kulubünü öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Hacettepe de okuyan var mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. yöneticiye mesaj attım konuyu değiştirmesi için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.