sıralamanız nasıl olurdu, heyecanla cevaplarınızı bekliyorum |
bana mühendislik için en iyi 10 devlet üniversitesini sıralayın desem
-
-
bogazici odtu itu hacettepe ytü ktü gazi iyte gerisi çokta önemli değil
-
gtü cengi överlerdi forumda genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
boün odtü itü ytü iyte gtü gsü hacettepe gazi marmara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun bu bölümünün bunu yapabilecek yetkinlikte olduğunu düşünmüyorum.
Herkese aklıniza gelen on üniversiteyi sıralayın desen gene aynı cevaplar gelecek. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 12 Mart 2022; 19:38:46 > -
1-Koç
2-Odtü
3-Bilkent
4-Sabancı
5-Boğaziçi
Gerisi okumasanız da olur
Devlet yazdığını görmemişim 🤠
Yazdıklarım belli ölçütler üzerinedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0935358 -- 12 Mart 2022; 20:44:16 >
Bupacone +1
Bu tarz sorular forumda soruluyor, tamam
Ama cevaplayan kişiler sıralamayı yaparken neye göre sıralıyor? (Yani x üniversitesini ne kadar tanıyorsun ki y'ye göre daha iyi-kötü diyorsun? 10 tane üniversite hakkında bir "tyt-ayt forumu kullanıcısı"nın ne kadar bilgisi olabilir?
)
Sadece soruyorum biraz agresif oldu, amacım o değil
Bölüm bazında değerlendirmek daha mantıklı olabilir.
-
Bilgisayar mühendisliği için fikir verebilir.
https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muh-yeni-mezunlar-nerelerde-calisiyor-unilere-gore-guncel-2018-ve-sonrasi--150230772
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü boun itü gtü iyte ege ytü ankara gazi adü
işbu liste bildiklerime göre sıralıdır sonra vay efendim neden şu yok bu yok demeyin. 10.yu bulmak zor oldu. 6. nın aşağısında bi ama vardır genel olarak müh fak diye değerlendirmek yanlış olur zaten.
gsü çok küçük olduğu için aklıma gelmemiş şimdi farkettim özür diliyorum kendilerinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 12 Mart 2022; 20:2:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GTÜ GTÜ GTÜ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖZEL VE DEVLET İÇİNDE İLK 13
1.)koç üniversitesi
2.)boğaziçi üniversitesi
3.)bilkent üniversitesi
4.)ODTÜ
5.)sabancı üniversitesi
6.)İTÜ
7.)özyeğin üniversitesi
8.)bahçeşehir/TOBB ETÜ
9.)galatasaray
10.)hacettepe/türk-alman/YTÜ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Mart 2022; 22:53:32 > -
olm adamlar iyteyi egeyi hacettepeyi ytünün önüne koymuş la hangi kafayla yapıyosunuz sıralamaları anasını satayım. millet ne sigaralar içiyor be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 12 Mart 2022; 22:56:45 >
Taü ile ytüyü aynı sıraya mı yazdın knk
he ya elemanlar kafayı yemiş utanmasa ytüyü sütçü imamın arkasına koyacak awk. itünün bir tık altı ytüdür usta bu forumda gereksiz bi itü ytü düşmanlığı var anlamadım gitti.
ytü daha iyi aslında ama 10 sıraya doldurun deyince arkasına yazdım taüyü bilmiyorum yeni açılan bir üniversite
ama en azından 15-20 yıllık bir deneyimleri olsaydı eşit olabilirdi hatta geçebilirdi
-
o kadar iyi mi ytü genelde söylenilen eski başarısı kalmadı bazı bölümler dışında(ee-bilgisayar gibi falan) ben genel anlamda değerlendirdiim
ama baü, tobb etü, özyeğin gibi ünilerin verdikleri imkanlar bakımından ve girdikleri donanımlı hocalar bakımında ytüden bir tık iyiler gibi özelde hocalara iyi para verilidiğini düşünüyorum
ama iyi bölümler açısından ytü kesinlikle daha iyi sıralamarda onda haklısın sonuna kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Mart 2022; 23:8:11 > -
TAMAMEN KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞÜM OLARAK
a-odtü/itü >> hardcore mühendislik,oturmuş kültür,devlet üniversitesi
b-boğaziçi/bilkent/koç/sabancı >> mühendislikle karışık ekonomi finans yönetim vs
c-hacettepe/ytü >> a ve b ye puanınız yetmediyse yazabilirsiniz fena değillerdir.
d-iyte/gtü/ege/gazi/marmara/ankara/dokuzeylül (vs.) >>c ye de puanınız yetmiyorsa ve paranız yoksa ya da harcamak istemiyorsanız yazabilirsiniz
e-tobb/bahçeşehir/yeditepe/özyeğin >> b ve c ye puanınız yetmiyorsa ama paranız varsa yazabilirsiniz (c tutuyorsa bu özellere gitmeyin)
f-1-galatasaray >> işin içinden çıkamayanlar için bonus kart 1 (fransızca)
f-2-türk-alman >> işin içinden çıkamayanlar için bonus kart 2 (almanca)
Forumun bu bölümünün bunu yapabilecek yetkinlikte olduğunu düşünmüyorum. Herkese aklıniza gelen on üniversiteyi sıralayın desen gene aynı cevaplar gelecek. :) |
ne zaman böyle konu açılsa 12. sınıflar ya da lise 5'ler geliyor itü'yü ytü'yü beğenmiyor. bildikleri tek şey sıralama olanların çoğunluğu oluşturduğu yerde bu konuları açmak saçma
|
olm adamlar iyteyi egeyi hacettepeyi ytünün önüne koymuş la hangi kafayla yapıyosunuz sıralamaları anasını satayım. millet ne sigaralar içiyor be.
|
Konu sahibi devlet üniversiteleri yazmasına rağmen neden ısrarla vakıflar da yazılıyor anlamadım.
|
he ya elemanlar kafayı yemiş utanmasa ytüyü sütçü imamın arkasına koyacak awk. itünün bir tık altı ytüdür usta bu forumda gereksiz bi itü ytü düşmanlığı var anlamadım gitti.
|
Anli sanli dh in efendisi the killing road |
Tcdeki tek torpilsiz ve herbokoloji dalindaki en onemli akademisyenimiz de konuya atildigina uni kiyaslamasi sonlanabilir |
Benzer içerikler
- 9.sınıf kaynak önerileri anadolu lisesi
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- gata tıp msü ile mı alıyor
- dus kitapları pdf telegram
- ankara en iyi dershane yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X