Şimdi Ara

hem üzücü hem komik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar dailga lugia ya yı herkes bilir ve ben onla ortiymişim daha yeni anladım :D ve kalbim kırlıdı benle oyun oynanadı beni daha güçlü yapıp sonra pokelerimi çalcaktı başından beri hedefi buymuş ve şu zafer_97 nickinin çalınması yalanmış sakın ona güvenmeyin her an başka bir adresle karşınıza çıkabilir

• Benimde En iyi Arkilerimden biriydi Ama NafiLe...
  • kalbim çok ırlıdı hiç böyle bişi yapacağı aklımın ucundan beri çıkmadı
  • dailga lugia nın gerçek nicki sydrome_ imiş beni banlıcaksanız banlayın banlancaksan onuda yanımda götürecem
    ben doğru söylüyoruum bunu dha yeni duydum
  • insdan kendi kendini kazıklar mı şaban

http://forum.donanimhaber.com/forumid_356/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRHAN -- 18 Mayıs 2007; 20:54:27 >
  • zafer__97 = SydRoMe_ ndn dersen bi site vermişti kendisi yapmışş pokemoncraterle ilgili ve sağ alt köşede iletişim sydrome_tur@mynet.com yazıyodu ordan anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinymew

zafer__97 = SydRoMe_ ndn dersen bi site vermişti kendisi yapmışş pokemoncraterle ilgili ve sağ alt köşede iletişim sydrome_tur@mynet.com yazıyodu ordan anladım

AMA BANADA ÖLE GELİYO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu geçenlerde mavi tayfunla maç yapacaktım
    bi tane msn adresim var dingilkral diye sadece 1 kişi ekli dh den o da garez turkey şerefsiziydi
    4-5 kez beni kandırmaya çalıştı,
    ben onder6 yım, ben deli ulaşım vs.vs. diye
    son günlerde nedense 5-10 kişi ekledi
    geçende ben maç yapıcaktım mavi tayfunla bi baktım o adresi eklemiş valla kusura bakma ama mavi tayfun dialga
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStar-X

yahu geçenlerde mavi tayfunla maç yapacaktım
    bi tane msn adresim var dingilkral diye sadece 1 kişi ekli dh den o da garez turkey şerefsiziydi
    4-5 kez beni kandırmaya çalıştı,
    ben onder6 yım, ben deli ulaşım vs.vs. diye
    son günlerde nedense 5-10 kişi ekledi
    geçende ben maç yapıcaktım mavi tayfunla bi baktım o adresi eklemiş valla kusura bakma ama mavi tayfun dialga

ya ben dialga lugia değilim yemin ederimki sana verdiğim kişi sydrome idi ben bi komşuya gitmiştim
  • sydrome_ msni dialganın syndrome adına msn alıcam derken n'yi eksik yazmış SyNdRoMe_ kim dialga kiim biLmediğiniz konuLarda Lütfen yorum yapmayın!
  • dialga nın syndrome diye bi msn i vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

sydrome_ msni dialganın syndrome adına msn alıcam derken n'yi eksik yazmış SyNdRoMe_ kim dialga kiim biLmediğiniz konuLarda Lütfen yorum yapmayın!

kardeş dalga geçmiyorum sydrome gerçek kimliğini öğrendim meğer ben onla ortiymişim benim bundan heberim yokmuş.

al kabınıtı :http://forum.donanimhaber.com/m_14352023/mpage_1/key_//tm.htm#14352295 tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattLeStar-X

dialga nın syndrome diye bi msn i vardı

DiaLga ' nın SyNdRoMe@.......... {tam ßiLmiorum} diye bi Adresi oLduqunu butun DH öqrendi Zaten.
  • forumun bu bölümünü atın gitsin be..
  • ben umutj ve cçcnin soyulmasından sonra kan kardeşimle ortak oldum
  • yA DİALGA LUGİA SYNDROME ADINA MSN ALDI DİALGA LUGİANIN MSN Sİ SYDROME@HOTMAİL.COM
    YANİ DİALGA SYNDROME DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimeeeT -- 30 Mayıs 2007; 13:18:13 >
  • Bence mavi tayfun dialga nın kendisidir . Şimdi de Syndrome_ yi batırmaya çalışıyo . Kesinlikle ve kesinlikle mavi tayfun dialga.lugia ; çünkü uzun zamandır yok diyoduk forumda . O bu foruma girmeden duramaz .
  • şifrem çalınmıştı geri almayı başardım o mavi tayfun benim
  • Dialga Lugia=Sydrome_tur msnsi bizim syndromeyi karıştırmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.