Arkadaşlar fazla alanım yok tv için aynı masada hem pc hem xboxı kullanıcam pekte anlamıyorum bu mönitör işlerinden fpsdir, çözünürlüktür filan hem bilgisayarda kullanmak hemde çevirici kablo ile x-box'a bağlıyıp randıman alabileceğim büyükce bir mönitör söylermisiniz yardım edenlere teşekkür ederim....
Vlkndnmz
kullanıcısına yanıt
bütçeni söylersen yardım ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ritchie88
bütçeni söylersen yardım ederim
700-1.000 tl arası birşeyler ayırabilirim hocam....
Hdmi girişide varmış :)...Çeviricide almam artık haftasonu gidip bakayım ben buna sağolun....
Vlkndnmz
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: Vlkndnmz
Arkadaşlar fazla alanım yok tv için aynı masada hem pc hem xboxı kullanıcam pekte anlamıyorum bu mönitör işlerinden fpsdir, çözünürlüktür filan hem bilgisayarda kullanmak hemde çevirici kablo ile x-box'a bağlıyıp randıman alabileceğim büyükce bir mönitör söylermisiniz yardım edenlere teşekkür ederim....
ASUS 24" VG248QE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Bunu alın. 1175 TL fiyatı var 3D 1 MS 144HZ Monitör. Ben Cumartesi günü bilgisayarcıya gidip sipariş edecem. Gerçekten çok iyi bir monitör.Dısplay porttan bilgisayarı hdmı ile konsolu takarsınız geriye kalan DVI ilede bir reciever bağlarsınız dönüştürücü ile 3 ü birden olur :) Ayrıca 3D destekli oyunlarda çok işinize yarar. Ben bu kriterleri göz önünde bulundurarak bu monitörü seçtim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme