Arkadaşlar fazla alanım yok tv için aynı masada hem pc hem xboxı kullanıcam pekte anlamıyorum bu mönitör işlerinden fpsdir, çözünürlüktür filan hem bilgisayarda kullanmak hemde çevirici kablo ile x-box'a bağlıyıp randıman alabileceğim büyükce bir mönitör söylermisiniz yardım edenlere teşekkür ederim....
Vlkndnmz
kullanıcısına yanıt
bütçeni söylersen yardım ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ritchie88
bütçeni söylersen yardım ederim
700-1.000 tl arası birşeyler ayırabilirim hocam....
Hdmi girişide varmış :)...Çeviricide almam artık haftasonu gidip bakayım ben buna sağolun....
Vlkndnmz
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: Vlkndnmz
Arkadaşlar fazla alanım yok tv için aynı masada hem pc hem xboxı kullanıcam pekte anlamıyorum bu mönitör işlerinden fpsdir, çözünürlüktür filan hem bilgisayarda kullanmak hemde çevirici kablo ile x-box'a bağlıyıp randıman alabileceğim büyükce bir mönitör söylermisiniz yardım edenlere teşekkür ederim....
ASUS 24" VG248QE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Bunu alın. 1175 TL fiyatı var 3D 1 MS 144HZ Monitör. Ben Cumartesi günü bilgisayarcıya gidip sipariş edecem. Gerçekten çok iyi bir monitör.Dısplay porttan bilgisayarı hdmı ile konsolu takarsınız geriye kalan DVI ilede bir reciever bağlarsınız dönüştürücü ile 3 ü birden olur :) Ayrıca 3D destekli oyunlarda çok işinize yarar. Ben bu kriterleri göz önünde bulundurarak bu monitörü seçtim.