Şimdi Ara

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilmem sen ne içinden geçiyorsa düşüncen odur, asıl sen ortalarda görünmüyorsun bu arada. :P Buralarda çok görüneceğim bundan sonra. Knight Online oynuyordum fakat canımı sıkan birkaç olay oldu ben de World of Warcraft oynamaya karar verdim.

Daha önce Blizzard oyunları oynamıştım açıkçası Diablo, Warcraft (hatta Warcraft 2) ve Starcraft (hala bilgisayarımda yüklü) üçünü de oynadım. Blizzard Entertainment firmasını biliyorum yani 1997-1998'den beri kaliteli işlere imza atıyorlar. Knight Online'a çok para kazandırdık zaten hesap geçmişime bakıyorum da 300 $'a yaklaştığını görüyorum. Halbuki customer support'tan bir şeyler istesek zorluk çıkartıyorlar. Ben de BBB.com'a dilekçeyle şikayet ediyorum, oradan biraz korkuyorlar. Fakat sonuç olarak bir işimizi halletmiyorlar. Oynayanların kalitesi de iyice düştü. İnternet kafelerde görüyoruz 10 yaşındaki çocuklar okuldan çıkmış (veya kaçmış) Knight Online oynamaya geliyorlar. Aşırı masraf, aşırı zaman kaybı. Nereye gitttikleri, amaçları belli değil. Oyun zaten günde birkaç saat açık kalıyor; diyelim ki bir saat oynadınız Disconnect oldunuz, 2 saat sonra sunucular yeniden geldi, hemen sorunlar unutulur, yine oyuna girilir, Müşteri desteğinden hesap sorulmaz, her ay para verilir. Çocukların sayısı arttı, oyunda küfredenlerin sayısı arttı. Ben oyunda kimseye küfretmeyen bir insanım. Klanımdaki kişiler bile örneğin küfürlü konuşuyorsa onlara küfürlü bir konuşmayla katılmam. Görüyorum ki bu oyun bana uygun değil fakat World of Warcraft çok uygun. Ben de Knight Online'daki şifremi iki gün önce değiştirmek üzere müşteri desteğine ticket gönderdim (hala bekliyor değiştirecekler) ve yakında şifrem de değiştirilecek. Yeni şifremi ben de bilmeyeceğim. Karakterimi arkadaşıma devrediyorum, Knight Online'ı 2 gün önce bilgisayarımdan kaldırdım. World of Warcraft üyeliğim henüz yok, bir takım işlerim var bitince alacağım.

Bu oyuna da alışamadım fakat zaman gösterecek. Belki de hiç oyun oynamayabilirim. En azından çok para verip az hizmet almaktan kurtulmuş oldum.

• Citizen haklısın 10 yaşında çocuklar bide adama bişey soruyorum karşıdakide kaç yaşındaysa genelde çocuklar küfür ediyo diyek küfür ediyo server lar bi gidiyo millet birbirini hacklemeye çalışıyo :D
  • hoşgeldin citi

WoWdan memnun kalırsın merak etme
  • blizzard yeni oyunmu yapıor wow bitecekmi:S
  • biter 3-4 yıla :D biter den kastım yeni yeni ısınırız nihilum gibi guildler kapanır felan yani oyun mantıklı olur bi şans oyunun aylık ücreti düşer pvp zevkli hale gelir felan deermisim zuhahaha bu dediklerim hiçbir zaman olmıycak muhahahaha aaaa hahahahaha öhöhöhröeöreöröhöeröhe
  • ayrıca benim yıldızlarım neden yeşil değil ya da kırmızı deil?

ben kırmızı olanından istiom

• Citizen desene iki hükümdar feth edecek burayı diye.
  • ko destek wow destek yada baska bır nıck forumu sevıyorum ayrıca ben wow oyuncusuyum :) zaten mesajlarıma bakarsan anlarsın ko yuda sevıyorduk ama forumdan görüldüğü gibi yapcak şey kalmadı en tepedeydik orda

ama wow destek yaparız olmazsa citizenle brbiz zaten wow oynuyordu kuzenlerim ama şimdi karazhanda oynuyoruz :)

wow da ne kadar başarılı oluruz bilemem guildim var %80 bu forumdan ağırlıklı ve hepsi sürekli online 130 net acc var şuan saat 02 : 21 20 online umarız iyi bi şeyler yaparız ...

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 1 Mayıs 2007; 2:21:50 >
  • Hadi Hayırlısı.
  • İkiniz de zaten uzmansınız buralarda tabii bu işler uzak şeyler biraz bize ama arada sırada ben de oynayacağım. 2 ay sonra aktif olarak.
  • Hadi hayırlısı Citicim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

ko destek wow destek yada baska bır nıck forumu sevıyorum ayrıca ben wow oyuncusuyum :) zaten mesajlarıma bakarsan anlarsın ko yuda sevıyorduk ama forumdan görüldüğü gibi yapcak şey kalmadı en tepedeydik orda

ama wow destek yaparız olmazsa citizenle brbiz zaten wow oynuyordu kuzenlerim ama şimdi karazhanda oynuyoruz :)

wow da ne kadar başarılı oluruz bilemem guildim var %80 bu forumdan ağırlıklı ve hepsi sürekli online 130 net acc var şuan saat 02 : 21 20 online umarız iyi bi şeyler yaparız ...

HEMEN 60 OLABİLİCEĞİM YARIM SAATTE SERVER ARIYORUM

latency bar yakıyo

• win up yapıyordu ondan oturuyorum dıye açtım :) 1024 kps gece o kadar ama normalde lag yok fps yı bıle etkılıyor lag cok kötu bi durum telekomun yaptığı saçmalıklar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.